Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες 4ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Παίδων

Κατά την τέταρτη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Παίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Επένδυσε στην Ελένη Τζέλιου η Ολύμπια Λάρισας


Ο Ολύμπια Λάρισας προέβη σε μια κίνηση ενίσχυσης , αφού συμφώνησε με την νεαρή Ελένη Τζέλιου.

Ευχαρίστησε τον Στέφανο Βλήτσιο που σταματά την ενεργό δράση ο Γ.Σ.Αλμυρού.


Ο Γ.Σ.Αλμυρού με ανακοίνωση του ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα τον Στέφανο Βλήτσιο , ο οποίος πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενεργό δράση.

Στιγμιότυπα του αγώνα Κεραυνός Λάρισας- Φο Αριδαίας 66- 59 (Β’ φάσης Πανελλήνιου παίδων)


Αποτελέσματα -Βαθμολογία 4ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Κορασίδων


Κατά την τέταρτη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Κορασίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Ήττα από την ΑΓΕ Πιερίας για τους Τιτάνες Παλαμά (Β' φάση Πανελληνίου Κορασίδων)

Με ήττα από την ΑΓΕ Πιερίας με 40-29 συνέχισαν τους αγώνες τους στη Θεσσαλονίκη για την 4η ημέρα της Β' φάσης του Πανελλήνιου Κορασίδων οι Τιτάνες Παλαμά , καθώς ηταν εμφανή τα σημάδια κούρασης από τη χθεσινή υπερπροσπάθεια στο ματς με την ομάδα της Ιερισσού.

Τρικαλινοί πλαισιώσουν την προσπάθεια των Ικάρων Τρικάλων .


Άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας θα πλαισιώσουν και φέτος την προσπάθεια των Ικάρων Τρικάλων στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Συνεχίζει και ο Ηλίας Βαλαμούτης στον Γ.Σ. Αλμυρού


Ανανεώσεων συνέχεια για την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, που στελεχώνει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ήττα για τους παίδες του Κεραυνού από την Νικόπολη με 65-82 (Β’ φάση Πανελλήνιου Παίδων)


Την  ήττα  γνώρισαν οι παίδες  του Κεραυνού από την  ομάδα της Νικόπολης με 82-65 στα πλαίσια  της τέταρτης ημέρας της Β' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Αλλαγή πόστου στον Κένταυρο Ζαγοράς για τον Μιχάλη Τσιντσίνη .


Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ζαγοράς ¨Κένταυρος¨ έκανε γνωστή την φιλική λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Τσιντσίνη από τη θέση του προπονητή , με τον Βολιώτη κόουτς να παραμείνει κοντά στην ομάδα από τη θέση του τεχνικού  και επικοινωνιακού συμβούλου.

Γιάννης Καστρίτης: «Να παρουσιάσουμε στο Παγκόσμιο ένα σύνολο που θα βγάζει υγεία»


Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19, που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, έχει αρχίσει. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής U19, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στη media day της ομάδας για την πορεία της προετοιμασίας, το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης και το έξτρα κίνητρο της διεξαγωγής της στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κοσμάτος νέος προπονητής της Νίκης Βόλου


Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τον Γιώργο Κοσμάτο ως  νέο προπονητή του αντρικού τμήματος που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικης,  μετά την λύση συνεργασίας με τους Σπύρο Στρατίκη και τον Παναγιώτη Νάνη.

Ανανέωσε και ο Τοκατλίδης με τον Γ.Σ.Αλμυρού

Η Διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού συνεχίζοντας τις ανανεώσεις , ανακοίνωσε την συνέχεια  της συνεργασίας , με τον άτυχο της περσινής χρονιάς λόγω τραυματισμού , Θοδωρή Τοκατλίδη .

Πρωταθλήτρια η Δωδεκάνησος στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Σε ένα φάιναλ φορ, που δεν είχε ηττημένους, αλλά μόνο νικητές, πρωταθλήτρια στο μπάσκετ με αμαξίδιο αναδείχθηκε η Δωδεκάνησος, επικρατώντας στον τελικό του Άτλαντα 50-43, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Άρης, που επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου 52-46. Να σημειώσουμε ότι στον τελικό που έγινε παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, είχαμε εκπροσώπηση και από την Θεσσαλία καθώς πρώτος διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Λαρισαίος ρέφερι Κώστας Αθανασόπουλος.