Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Έναρξη προετοιμασίας για το μπάσκετ της Δήμητρας Ευξεινούπολης (vid+φώτο)


Την προετοιμασία για τη νέα χρονιά ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2016, η ομάδα μπάσκετ της Δήμητρας Ευξεινούπολης.

Αρχικά τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Θανάση Σπανού.

Έναρξη στις 1/9 για την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ


Η νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017 για την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ ξεκινάει με νέα δεδομένα. Η ομάδα μετά την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Φέτος όπως ήδη είναι γνωστό προχώρησε σε μια συνεργασία με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ για την οποία η διοίκησή της ευελπιστεί ότι τα αποτελέσματα της θα είναι σημαντικά. 

ΑΕΛ: Tο μήνυνα του ΣΙΓΚΟΥΡΝΤΟΥΡ ΘΟΡΣΤΕΪΝΣΟΝ


Στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας συμπεριλήφθηκε ο παίκτης της ΑΕΛ, Σίγκουρντουρ Θορστέινσον, και πλέον αναμένεται στην Ελλάδα ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος πάντως δείχνει έτοιμος να έρθει και να κάνει την προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες στην ΑΕΛ.

H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοίνωσε Μπιρούτα και Τσαγκαράκη (vid)


 Gilvydas Birouta
Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού Power Forward Gilvydas Birouta ο οποίος έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου του 1991 και έχει ύψος 2.03 μ.

Ο Birouta έκλεισε πέρυσι την σεζόν αγωνιζόμενος σε πέντε παιχνίδια με το Λαύριο (3,4 π., 2,2 ριμπάουντ μ.ο). Νωρίτερα αγωνιζόταν στη λιθουανική, Νεπτούνας Κλαϊπέντα. Είναι διεθνής τόσο με την ομάδα U-16 αλλά και με αυτές των U-18 και U-20 της Λιθουανίας και κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18 του 2008 και του χάλκινου μεταλλίου στο αντίστοιχο των U-16 του 2007.

Ο Birouta είναι απόφοιτος του κολλεγίου Rhode Island.

Άγγελος Τσαγκαράκης

Αρχή με φιλοδοξίες για την ομάδα της Νίκης Βόλου

Ξεκίνησε τη Δευτέρα, αμέσως μετά από την πρώτη προπόνηση των Νέων Αθλητών, η προετοιμασία για την ομάδα της Νίκης Βόλου, υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Πρέκα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Μάλιστα το παρών έδωσαν όλα τα μέλη Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης. Ο Λάμπρος Πρέκας ήρθε σε μία πρώτη επαφή με τη νέα του ομάδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα την βρει στην Α1 ΕΣΚΑΘ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ξεκίνημα με αερόβιες ασκήσεις για την Ανάληψη Βόλου.


Τη Δευτέρα έγινε η πρώτη προπόνηση της Ανάληψης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΕΑΚ και περιλάμβανε αερόβιες ασκήσεις τις οποίες επιμελήθηκε η βοηθός  του Γιώργου Βλιώρα στον πάγκο της ομάδας, Κερασία Σκοτεινιώτη.
Η ανταπόκριση και συμμετοχή των καλαθοσφαιριστών σε αυτήν την πρώτη συνάντηση - προπόνηση για την Ανάληψη ήταν εντυπωσιακή, καθώς παρευρέθησαν στο ΕΑΚ δεκαεφτά καλαθοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και κάποιοι νεαρότεροι, που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου και ενδέχεται να λάβουν μέρος σε όλη την προετοιμασία της ομάδας.

Δαναοί Τρικάλων: "Πρώτη"συνάντηση-προπόνηση .


Ξεκίνημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ για την ομάδα των Δαναών Τρικάλων. Στο κλειστό της Μπάρας έγινε η πρώτη συνάντηση και πρώτη προπόνηση για τους παίκτες. Οι διοικούντες ευχήθηκαν καλή σεζόν σε όλους και άπαντες να ευχαριστηθούν τους αγώνες.