Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Αλέκος και Ρενάτο Χανέλλι στην Εθνική Αλβανίας


Αν ακούσει κάποιος στην Ελλάδα την έκφραση αλβανικό μπάσκετ τότε σίγουρα θα νομίζει πως πρόκειται για κάποιου είδους αστείο. Όχι όμως. Είναι κάτι σοβαρό και στην προσπάθειά του να βρει τα πατήματά του για ένα καλύτερο μέλλον, μετέχουν δύο Λαρισαίοι.

ΑΕΛ: Η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης με Παπαχρήστο


Η Ανακοίνωση:

"ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ!
Η διοίκηση της Α.Ε.Λ. ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαχρήστο. 

Φωτορεπορτάζ από την υποδοχή των χρυσών Ολυμπιονικών της Εθνικής Κωφών Γυναικών

Γρηγόρης Γιασάρης :"Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα"


Πριν από τέσσερα χρόνια ο σύλλογος δεν είχε αγωνιστεί ποτέ σε Εθνική κατηγορία, όμως με τρεις ανόδους σε ισάριθμα χρόνια, ο Ερμής Αγιάς ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στην Α2 εθνική.

Φιλικά με την Γερμανία για την Εθνική Παίδων


Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική Παίδων στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (Σόφια, 10-19/8).

Ίκαροι Τρικάλων: Με Μητσιάδη Δημήτρη προπονητή στην Γ' Εθνική-Team manager o Φούλης Φούντας


Το Δ.Σ της ομάδας των Ίκαρων Τρικάλων ανακοινώνει την αρχή της συνεργασίας του με τον προπονητή Μητσιάδη Δημήτριο στο δύσκολο έργο της ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία .

Διπλό μεταγραφικό μπαμ από την ΕΑΛ με Καλαμπούκα-Φωκούλη



Μετά τις μεταγραφές των Ζορμπά-Γκουντελάκη-Τζιαστούδη-Πάντου και τις επιστροφές Κουτρούλη και Κολοβέτσιου , η ΕΑΛ  προχώρησε και σε δυο ακόμα προσθήκες βάζοντας στο ροστερ της , τους Καλαμπούκα-Φωκούλη , που θα την βοηθήσουν στο δυσκολο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ.

Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων


Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία και Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν μείνει αήττητες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στη Σλοβακία μετά και τη δεύτερη αγωνιστική.

Ραφαήλ Τσουράκης: "Σας ευχαριστώ για όσα μου δώσατε"


Ο Παρασκευάς - Ραφαήλ Τσουράκης μπορεί να έφυγε για την Ιταλία και την Cestistica Ostuni, αλλά δεν ξέχασε την Λάρισα τους ανθρώπους που τον βοήθησαν και την παλιά του ομάδα ΓΣΛ 1928 και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , είπε το δικό του ευχαριστώ.