Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ηττα από την Ισπανία για την Εθνική Εφήβων στο Διεθνές Τουρνουά U18 στο Βόλο. Δηλώσεις Βλασσόπουλου (Φώτο)


Η Ισπανία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ουσμάν Γκαρουμπά μίλησε όταν χρειάστηκε και έφτασε στη νίκη με 85-63 επί της Ελλάδας στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων πριν το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων στις 27 Ιουλίου στο Βόλο.

Ώρες λειτουργίας κέντρου διαπιστεύσεων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων στο Βόλο.


Το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου διαπιστεύσεων, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων U18, που διεξάγεται στον Βόλο, είναι το ακόλουθο:

Μ. Βρετανία-Ιταλία 61-59 στο διεθνές τουρνουά του Βόλου


Ντέρμπι από το τζάμπολ ως τη λήξη του ήταν ο αγώνας της Μεγάλης Βρετανίας με την Ιταλία με τους Βρετανούς να φτάνουν στην τελική επικράτηση με 61-59 στην τρίτη και τελευταία μέρα του Διεθνούς Τουρνουά U18 που ολοκληρώνεται σήμερα στο Κ.Γ. Νέας Ιωνίας.

Σαριμπαλίδης στο magnesiasports : «Επέλεξα τη Νίκη για το υγιές περιβάλλον, την προοπτική και το όραμα»

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, πραγματοποίησε στο magnesiasports και στον Κώστα Καραγεωργόπουλο , το πιο πρόσφατο και πιο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων, Κώστας Σαριμπαλίδης.

Πήρε Νίκο Σοφικίτη η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι πρώτες του δηλώσεις (vid)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την συνεργασία με τον έμπειρο 32χρονο φόργουορντ Νίκο Σοφικίτη.

Στην παραλία του Βόλου και στο μνημείο Ηρώου η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος


Το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 θα γίνει στις 27 Ιουλίου στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς.

Εθνική Ανδρών: Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων τουρνουά «Aegean» και «Ακρόπολις Eurobank»


Η Εθνική Ανδρών θα κάνει τα δικά της αποκαλυπτήρια εντός συνόρων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 μέσα από τα τουρνουά «Aegean» (Ηράκλειο, 9-11/8) και «Ακρόπολις Eurobank» (OAKA, 16-18/8).

Φιλική νίκη επί της Τουρκίας για την Εθνική Παίδων στο Μπακού.


Η Εθνική Παίδων έκανε την πρώτη της νίκη στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που διεξάγεται στο Μπακού. Η ελληνική ομάδα επικράτησε της Τουρκίας 67-62 στην τελευταία μέρα της Α’ Φάσης.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Εφήβων στην Α’ Φάση . Τα εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό U18.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο, στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς από τις 27 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο


Η εκκίνηση για το ταξίδι μέχρι την Κίνα και την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο (31/8 – 15/9), δόθηκε σήμερα (24/7) με τους διεθνείς παίκτες να μπαίνουν σταδιακά σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Ελλάδα-Ισπανία ζωντανά στις 20:30 από τo Βόλο (ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΦΗΒΩΝ U18)


Μ. Βρετανία-Ιταλία ζωντανά στις 18:00 από τo Βόλο (ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΦΗΒΩΝ U18)


Θ. Ριζούλης: Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση της wild card


Ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς Λάρισας , κ. Θεόδωρος Ριζούλης , με αφορμή τη διαδικασία των προσκλήσεων από τη Basket League σε ΑΣ Καστοριάς και ΑΣ Καρδίτσας έκανε  δηλώσεις σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας στην περίπτωση που δεχθεί την  πρόκληση της wild card:

Ανανέωσαν ο Rookie Κωστόπουλος και ο αρχηγός Κυριακάκης στον Ίκαρο Νεάπολης!


Η Διοίκηση του Ικάρου Νεάπολης , όπως ανακοίνωσε , προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά με το νεαρό Λευτέρη Κωστόπουλο αλλά και με τον αρχηγό της ομάδος Νικόλα Κυριακάκη.

Έμειναν στους Τιτάνες Παλαμά Αρχοντούλης και Φαλιάκης


Οι Τιτάνες Παλαμά ανακοίνωσαν οτι οι Κώστας Αρχοντούλης και Σωτήρης Φαλιάκης θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του συλλόγου και την επόμενη χρονιά.