Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης Ακαδημιών Αστέρα Λάρισας.


Το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 12 μ.μ στο κλ. Γυμναστήριο του 12ου Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των τμημάτων του Αστέρα Λάρισας της κανονικής περιόδου 2017-2018.

Ισοφάρισε τη σειρά ο Παναθηναϊκός με break στην έδρα του Ολυμπιακού με 71-66.


Η σειρά των τελικών, συνεχίστηκε όπως ακριβώς άρχισε! Με break στην έδρα του αντιπάλου. Τώρα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού Superfoods να επικρατήσει στην έδρα του Ολυμπιακού (71-66) και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Κλήρωση ανακατανομής Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής


Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. Δ΄ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2017-2018 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4ο Όμιλο αντίστοιχα.           

Aνανέωσε και ο Στέργιος Τσιαμπαλής με τον Ερμή Αγιάς


Ο Ερμής Αγιάς έχει ως βασικό του στόχο να κρατήσει στο δυναμικό του παίκτες με έρεισμα στο τοπικό στοιχεία της Λάρισας, και έτσι έφτασαν σε μια ακόμη ανανέωση, κρατώντας στο ρόστερ τους τον Στέργιο Τσιαμπαλή.

Λήξη σεζόν για την Ακαδημία των Δαναών την Κυριακή 10/6


Μετά από μια ακόμη επιτυχημένη εκπαιδευτική σεζόν για τα παιδιά της Ακαδημίας μπάσκετ των Δαναών, ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη λήξη και αυτής της μπασκετικής χρονιάς για να ευχηθούμε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ 7-10/6/2018

Με κόκκινο χρώμα οι αλλαγές
ΠΕΜΠΤΗ  07/06/2018
ΔΗΜ.ΚΛ.ΤΡΙΚ: 15:00 ΚΡΟΝΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ 1 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ)
Δ/ΤΕΣ: ΧΛΩΡΟΣ ΧΡ.-ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ
ΚΡΙΤΕΣ: ΠΑΥΛΙΔΟΥ - ΤΖΕΛΗΣ

Κυπελλούχος Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής το Α.Τ.Πεντέλης


Με επιτυχία έγινε χθες  Τετάρτη 6 Ιουνίου  στο κλειστό Κατσιμήδου Τρικάλων,  ο 11ος τελικός αγώνας κυπέλλου μπάσκετ των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής , ανάμεσα στο Α.Τ.Πεντέλης και την ΔΑΕΑ (Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής) στα πλαίσια της ανάπτυξης του Αστυνομικού Αθλητισμού, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Α.Τ.Πεντέλης με  80-64.