Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Σταμολάμπρου: Έτοιμες να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη


Αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της μετρά η Εθνική Γυναικών. Μπαίνει στη μάχη των πρώτων παραθύρων των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021 στοχεύοντας στην επιστροφή της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Ο Τηλέμαχος Βησαρίου σε φιλικό αγώνα με την Εθνική Εφήβων.


To κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Εφήβων θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στο Νέο ΚΓ Αγ. Δημητρίου.

Και τώρα .....ο Φίλιππος Βέροιας για τον ΑΣ Καρδίτσας KSD!


Το δραματικό φινάλε στο ματς της Τετάρτης, έδωσε στον Α.Σ.Καρδίτσας KSD την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, διατηρώντας την ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ ταυτόχρονα, δίνει ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια.

Επίσημα στην Εθνική Ανδρών ο Ρικ Πιτίνο. Την ερχόμενη Δευτέρα (11/11) η συνέντευξη Τύπου


Ο Ρικ Πιτίνο συμφώνησε σήμερα (8/11) με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να αναλάβει να καθοδηγήσει την Εθνική Ανδρών στις υποχρεώσεις του ερχόμενου καλοκαιριού, δηλαδή το Προολυμπιακό τουρνουά, με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και την εκεί συνέχιση της παρουσίας του.

Ναμούρ – Ολυμπιακός 55-83 (Eurocup Γυναικών)


Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Eurocup γυναικών. Επιβλήθηκε με 83-55 της Ναμούρ μετά από καλή εμφάνιση με κορυφαίες τις Γέμελος και Τόμας.

Tα Highlights του αγώνα Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 67-86 (Euroleague)


Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (7/11/2019)


Aποτελέσματα
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Κίμκι  73-87

Δυνατή ‘Προπόνηση’ εκτός γηπέδου για Ανόρθωση…

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να ξεφύγουν από τις προπονήσεις και να διασκεδάσουν είχαν οι παίχτες της Ανόρθωσης που δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.