Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΊκαροιΤρικάλων: Δυνατά φιλικά με Δόξα Λευκάδος και Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων


Οι ΊκαροιΤρικάλων συνεχίζοντας την προετοιμασία τους προκειμένου η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, θα δώσει 2 δυνατά φιλικά  το Σαββατοκύριακο 15 και 16/9 , στο νέο κλειστό των Ιωαννίνων .

Ήττα για την Εθνική Γυναικών από τη Λετονία με 84-50. Δηλώσεις Κώστα Κεραμιδά


Η Εθνική Γυναικών στο πρώτο φιλικό που έδωσε στη Ρίγα ηττήθηκε από τη Λετονία με 84-50. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσίασε προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δεν μπόρεσε να μπει στο ρυθμό της αναμέτρησης.

Επιστροφή Βαγγέλη Κουτρούλη στους Τιτάνες Παλαμά.

Η ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Βαγγέλη Κουτρούλη στην ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.

Πήρε τον Ηλία Νιαβή η ΕΑΛ.

Συνέχεια των μεταγραφών για την ΕΑΛ που ανακοίνωσε την προσθήκη , με την μορφή δανεισμού από τον Μύτικα , του Ηλία Νιαβή που πέρυσι είχε σημειώσει 84 πόντους με 10 τρίποντα.

Ευχαριστήριο στον καρδιολόγο Βασίλη Χατζηιωαννίδη από το Γ. Σ. Μουζακίου και περιχώρων "Γ.Πασιαλή"


Τον καρδιολόγο κ. Βασίλη Χατζηιωαννίδη για τη δωρεάν παροχή των εξετάσεων και τη συμπαράστασή του στην ομάδα Μπάσκετ ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και περιχώρων Γ.Πασιαλής  .

Άλλη μία ποιοτική προσθήκη με Εριντόν Μπεμπρίου οι Μάγοι.

Οι Μάγοι Τρικάλων ανακοίνωσαν  την απόκτηση  του Εριντόν Μπεμπρίου από τον Γ.Σ.Μουζακίου, στον οποίο την περσινή χρονιά  είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 314 πόντους και 36 τρίποντα.

Ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ για την νέα χρονιά.


Η ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ,  με την έναρξη των προετοιμασιών των ομάδων, εύχεται ολοκλήρωση των σχεδιασμών  και επιτυχία των στόχων, για την αγωνιστική περίοδο 20178-19.

Δυναμώνει με την απόκτηση Γρίβα - Κουκουράβα ο Φοίβος.


Την απόκτηση του Θανάση Γρίβα και  Σωκράτη Κουκουράβα ανακοίνωσε ο Α.Ο.Φοίβος.

Νικητής ο Γ.Σ.Σοφάδων στο φιλικό με τον Κεραυνό Λάρισας . (φώτο)



Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες πέμπτη 13/9 στο κλειστό του Αγίου Θωμά ανάμεσα στον Κεραυνό Λάρισας και τον Γ.Σ.Σοφάδων.

Με «εργόσημο» θα αμείβονται πλέον οι διαιτητές-κριτές όλων των πρωταθλημάτων


Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει σε όλα τα σωματεία , καθώς πλέον οι διαιτητές - κριτές θα πληρώνονται με εργόσημο σύμφωνα με τον νόμο «Κλεισθένη» (Ν. 4555/2018) και την τροπολογία που έφερε στην βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου κος Πέτρος Κωνσταντινέας.

Χαλαρό φιλικό για ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και Ίκαρους Τρικάλων.


Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα φιλικό χωρίς να κρατηθεί σκορ έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (13/9) στο κλειστό της Καρδίτσας ανάμεσα σε ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και Ίκαρους Τρικάλων.

Την Κυριακή 16/9 οι κληρώσεις πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΘ


Ανακοινώνεται από την Ε.Σ.ΚΑ.Θ ότι  την  Κυριακή  16-9-18 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας (ΕΒΕΛ) θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και συγκεκριμένα :