Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (8/2/2019)


Aποτελέσματα
Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου
Αναντολού Εφές - Γκραν Κανάρια  93-74

Tα Highlights του αγώνα Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός 85-66


Φούντας (2) – Δαναοί 38-91 (παιδικό Τρικάλων)

Φούντας (2) – Δαναοί 38-91
Δεκάλεπτα: 9-22, 17-46, 29-68, 38-91.
Διαιτητές:Xλωρός - Μιχαηλίδης
Φούντας 2 (Φούντας Γ ) Μπέσιος , Σκουλής , Κυρίτσης , Βερεντζιώτης , Παλάβρας , Μητσιάδης , Κανδύλης , Κατσιαμπάς , Μοιριώρης Ι,  Κολοπίτας, Κωτούλας , Παπαναστίου.
Δαναοί  (Κωτούλας) Πελεκάνης, Λέφας , Κομπολιας, Αλεξίου , Μοσχόπουλος , Σκυλογιάννης , Τσίνας ,Τάλλαρος , Κοντογιάννης ,  Καρανανάς , Τίγκας .

Στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων ο Νίκος Μαργαριτόπουλος .


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων:

Σταθερά στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν.2004) Ιωάννου - Τριανταφύλλου - Πρέκας


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Προμηθέας-Τενερίφη στους «16» του BCL.


Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών την Τενερίφη στους «16» του Basketball Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι στην Ελβετία. Τα πρώτα ματς των «16» θα διεξαχθούν 5 ή 6 Μαρτίου και οι ρεβάνς 12 ή 13 του ίδιου μήνα.

Αλλαγή ημέρας στο Νίκη Βόλου - Μαχητές Πειραματικό. Όλες οι αλλαγές


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε  ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δυο Σωματείων, ο αγώνας ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ- ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ, για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 17/02/2019 αντί ώρας 14.00, θα διεξαχθεί  στις 15.00, στο Ιβανώφειο.

Διαδικτυακά το Νίκη Βόλου-Φαίακας Κέρκυρας - Όλες οι μεταδόσεις


Το ΔΣ της ΕΟΚ ενέκρινε τη χορήγηση άδειας για τη ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη των αγώνων:

«Πάνοπλος» για το ματς με τον Αμύντα ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας


Μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας έχει κατορθώσει να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πλέον και μία μικρή απόσταση από τους διώκτες του.

Τον ισχυρό Ηρακλή υποδέχεται ο Α.Σ.Κ. - Σπύρος Μαγκουνής: «Έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη με τον Ηρακλή»


Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καθώς το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Απαντητική επιστολή του Μιχάλη Τσιντσίνη στην ανακοίνωση της ΚΕΔ / ΕΣΚΑΘ ανακαλώντας τους χαρακτηρισμούς του.


Ο προπονητής του Κενταύρου Ζαγοράς, Μιχάλης Τσιντσίνης,  με επιστολή του απαντά στην χθεσινή ανακοίνωση της ΚΕΔ / ΕΣΚΑΘ  , ανακαλώντας τους βαρείς χαρακτηρισμούς του.