Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πρωταθλητής Α2 εργαζομένων το ΕΒΕΛ !!!!!


Έγινε  σήμερα  17/5 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο ο τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ  εργαζομένων για την Α2 κατηγορία με νικήτρια την ομάδα του ΕΒΕΛ που επικράτησε με 49-65 του ΤΕΙ..

Για 6η συνεχόμενη χρονιά η γιορτή Μπάσκετ από το B.C.Volos

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ομάδα μας για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει τη μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ το Σάββατο 19 Μαΐου στο PUERTO CAFÉ στην παραλία της πόλης μας σε συνεργασία με το ίδρυμα ‘’ ΠΙΣΤΗ’’ που φροντίζει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ελεύθερη είσοδο στον αγώνα με τον Ζέφυρο αποφάσισαν οι ΄Ικαροι Τρικάλων.


Οι Ίκαροι θέλοντας να ευχαριστήσουν τους τρικαλινούς φιλάθλους για την στήριξή τους αποφάσισαν στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Ζέφυρο Θεσσαλονίκης να μην έχουν είσοδο, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο το κόσμο να δει και να χειροκροτήσει από κοντά τα παιδιά που έκαναν περήφανη την πόλη.

Δεν κατεβαίνει στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ο Ιωνικός.


Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας στον αγώνα ΓΣ Νίκη Βόλου - ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας της 20/05/2018 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Νίκη Βόλου με σκορ 20-0.

Ολυμπιακός Βόλου: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα κόντρα στον Γ.Σ.Βόλου στην αυλαία των play-off




O Ολυμπιακός Βόλου ολοκληρώνει το Σάββατο τους αγώνες του για τα φετινά play-off , με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον συμπολίτη Γ.Σ.Βόλου, χωρίς προβλήματα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο του να προσέλθει στο γήπεδο ώστε να χειροκροτήσει τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά .

Ευχαριστίες προς το Δ.Ο.Π.Α.Κ. από τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας, για το ενδιαφέρον τους και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ 19-20/5/2018 (Συνεχής Ανανέωση)

Με κόκκινο χρώμα οι αλλαγές

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
20/5/2018 Φαρσάλων 17.00 Φάρσαλα-Τιτάνες Παλαμά 
Γερακίνης-Κοντογιάννης (Μόρφης Στ.)
Νανούλη-Ιωάννου-Πέτσιου

Σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης υποβλήθηκε ο Θάνος Καμαριώτης του Α.Σ.Καρδίτσας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας :
"Σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος στον αχίλλειο του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε την Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ο Θάνος Καμαριώτης.

Σχολές προπονητών Γ’ Κατηγορίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Δεν θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα


Η ίδρυση σχολών προπονητών Γ’ Κατηγορίας στα Τρίκαλα και στην Πάτρα δεν θα πραγματοποιηθεί και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον μικρό αριθμό συμμετεχόντων, όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ.

Τελευταίος αγώνας της χρονιάς για την Νίκη Βόλου.


Την ερχόμενη Κυριακή, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τη νεανική ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Με νικηφόρο αποτέλεσμα θα κατακτήσει την 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ και υπό προϋποθέσεις δίνει άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (4 Όμιλοι)

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 26ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ανδρών, είναι:

Κυριακή 20 Μαϊου
1ος Όμιλος
Ν. Ιωνίας ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας-Οίαξ
Καμήτσος-Μαρινάκης (Παπαδόπουλος Στ.)

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 30ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Ανδρών, είναι:

1ος Όμιλος
Σάββατο 19 Μαϊου
Δ. Βικέλας 16.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Ιπποκράτης 
Ντάνος-Καρανικόλα Αλ. (Ζερδεβάς)