Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Τουρνουά Μετεώρων : A.O.Kαλαμπάκας - Φίλιππος Βέροιας 63-71


Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε  του A.O.Kαλαμπάκας με 63-71 στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι για το  1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΤΕΩΡΩΝ. που διοργανώνει ο Α.Ο.Καλαμπάκας , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Μετεώρων, το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου.


Αχιλλέας Μπέος: Τον Οκτώβριο θα αποδοθεί προς χρήση το Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς.


Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε την τρίτη το πρωί  25/9 το κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε τα εξής:

Τουρνουά Basket 3x3 & Volley 4x4 από τον Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας


Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ελασσόνας και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ένωση Ελασσόνας, συνδιοργανώνουν Τουρνουά BASKET & VOLLEY για αγόρια & κορίτσια Δημοτικού & Γυμνασίου στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2018».

Τουρνουά Μετεώρων : Ίκαροι Τρικάλων - Γ.Σ.Φαρσάλων 67-78


Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο o Γ.Σ.Φαρσάλων επικράτησε  των  Ικάρων Τρικάλων με 67-78, στο  1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΤΕΩΡΩΝ. που διοργανώνει ο Α.Ο.Καλαμπάκας , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Μετεώρων, το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου.


Οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών


Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών έχουν ως εξής:

Οι διαιτητές της 5ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών


Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 5ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών έχουν ως εξής:

Σάββατο 29/09/2018
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Καβάλα 
Παντελίδης-Μαλαμάς-Κοτσιμπός (Ντάβαρης)

Μετς 17.00 Παγκράτι-Ανατόλια 
Δολγύρας-Τσιμπούρης (Τεφτίκης)