Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Τρίτων-Χαρίλαος Τρικούπης 84-69 για την Α2 Ανδρών (vid)

Στον εξ αναβολής αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική της Α2 Ανδρών, ο Τρίτων επικράτησε του Χαρίλαου Τρικούπη 84-69 στο κλειστό του Στρέφη.

Οι δηλώσεις των προπονητών για το Αίολος/Γόμφοι – ΑΓΣ Ιωαννίνων

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα του Αίολου/Γόμφοι πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Δηλώσεις & Highlights του αγώνα Νίκη Βόλου - Δόξα Λευκάδας (Β΄Εθνική)

Η Γκίβενς MVP της 1ης Αγωνιστικής της Α1 Γυναικών .

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ξεκίνησε με την Ντε Αντρέα Γκίβενς της Δάφνης Αγίου Δημητρίου να αναδεικνύεται MVP της 1ης Αγωνιστικής.

Αλλαγές σε ώρες και μέρες διεξαγωγής αγώνων Β’ και Γ’ Εθνικής

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ Ν. Κηφισιάς – Πανελευσινιακός ΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 24/10/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.30, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημ. Βικέλας».

Ο Πέτρος Πρέκας νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών ετοιμάζεται για το πρώτο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2023 και στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Πέτρος Πρέκας.

Γ.Σ. Φαλάνης – Κρόνος Τρικάλων 53-57 (Β΄ΕΣΚΑΘ)


Ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωταθλημα της Β΄ΕΣΚΑΘ ο Κρόνος Τρικάλων φεύγοντας με το διπλό απο την Φαλάνη,  επικρατώντας του τοπικού Γυμναστικού μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα  με σκορ 53-57.

Δηλώσεις Σερέλη - Παπανικολόπουλου μετά τον αγώνα Λάρισα - Λαύριο

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις από την συνέντευξη τύπου:

Ελασσόνα - ΜARSA 65-70 (Παιδικό Λάρισας)

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων Λάρισας, η ομάδα της MARSA κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο , επικράτησε στην Ελασσόνα του τοπικου Γυμναστικού με σκορ 65-70.

Πράσινη Γωνιά – Κ.Α.Σ Δεσκάτη 68-71 (Β΄ΕΣΚΑΘ)


Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Παύλο που σημείωσε 26 πόντους , ο Κ.Α.Σ Δεσκάτη επικράτησε στα Τρίκαλα της Πράσινης Γωνιάς με  68-71, σημειώνοντας την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑΘ.

Α.Σ. Φαρσάλων – Αναγέννηση Καλοχωρίου 64-50 (Β΄ ΕΣΚΑΘ)

Ο Α.Σ. Φαρσάλων σημειωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑΘ επικρατώντας εντός έδρας της  Αναγέννησης Καλοχωρίου  με σκορ  64-50.

ΑΕΛ - Αμπελώνας 97-24 (Παιδικό Λάρισας)

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων Λάρισας, η ομάδα της ΑΕΛ επικράτησε εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ της ομάδας του Αμπελώνα με  97-24.

Νέος Κεραυνός Σπάρτακος 74-38 (Παιδικό Λάρισας)

 

Ο Νέος Κεραυνός ήταν η ομάδα που επικράτησε στο ντέρμπι του παιδικού πρωταθλήματος Λάρισας κερδίζοντας τον Σπάρτακο με 74-38 .

Απόλλων Καρδίτσας – K.B.A. 67-87 (Α2 ΕΣΚΑΘ)

 

Ανεβάζοντας ρυθμό μετά το πρώτο δεκάλεπτο η  K.B.A. επικράτησε με 67-87  του Απόλλωνα Καρδίτσας, στο τοπικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα Λάρισα - Λαύριο 66-75

Πλατύκαμπος – Άνω Λεχώνια 56-59 (Β΄ ΕΣΚΑΘ)

Κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους 9-20,  τα Άνω Λεχώνια έφυγαν με το διπλο από τον Πλατύκαμπο,  επικρατώντας με  56-59.

Λύγισε στο τέλος η ΚΑΕ Λάρισα και ηττήθηκε από το Λαύριο.

Η Λάρισα πήρε άριστα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα σε άμυνα και επίθεση απέναντι στην περσινή φιναλίστ στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος και τελικά υπέκυψε από την πιεστική άμυνα στα όρια του φάουλ άμυνα του Λαυρίου.

Αρμένιο B.C. – Λέοντας Τυρνάβου 48-56 (Β΄ ΕΣΚΑΘ)


Η ομάδα των Παπαθανασίου-Ζυγελόπουλου έκανε σήμερα το δύο στα δύο, πετυχαίνοντας μια επαγγελματική νίκη χωρίς να φορτσάρει, επικρατώντας στο Αρμένιο με 48-56, δίνοντας χρόνο συμμετοχής ακόμη και σε νεαρούς 15χρονους παίκτες του παιδικού τμήματος.