Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Τελικά ..."διαζύγιο" μεταξύ Ψυχογιού και Γ.Σ.Σοφάδων


Ο  Γ.Σ.Σοφάδων ανακοίνωσε ότι  τελικά  προχώρησε  στην λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ψυχογιό , αν και στις 26/6 είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της  συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Εφήβων στην Α’ Φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος - Από τις 25/7 η προπώληση των εισιτηρίων


Η Εθνική Εφήβων βρίσκεται ήδη στη Μαγνησία και συνεχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στο Βόλο και στην Πορταριά από τις 27 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου.

Βαριά ήττα από τη Γερμανία και αποκλεισμός από τους "8" για την Εθνική Νέων (φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Νέων Ανδρών δεν τα κατάφερε. Γνώρισε βαριά ήττα από τη Γερμανία στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα με 82-54 και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-16 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στο Τελ Αβίβ. Αύριο (18/7) θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Σερβία-Μεγάλη Βρετανία.

Μαζί και τη νέα σεζόν Α.Σ.Κ. και Κώστας Παππάς .


Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη περίοδο, με τον αθλητή Κώστα Παππά.

Ζωντανά στις 13:45 Ελλάδα-Γερμανία για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Νέων Ανδρών,


Ήττα για τους δικηγόρους Λάρισας από την Λεμεσό.

Την ήττα γνώρισαν οι Δικηγόροι Λάρισας , στο χθεσινό παιχνίδι για το 12ο Πρωτάθλημα μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου , από την ομάδα της Λεμεσού με  61-48 .

Ανακοίνωσε Λεωνίδα Αλεξίου η ΑΕΤ.


Με τα χρώματα της Α.Ε.Τ B.C. θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λεωνίδας Αλεξίου.

"Βομβαρδισμός" ανανεώσεων από τον Γ.Σ.Αμπελώνα.



Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, η διοίκηση της οποίας προχώρησε σε μια σειρά ανανεώσεων, με στόχο την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας.

Συμπληρωματική Προκήρυξη Α2 ΕΣΚΑΘ (υποβιβάζονται 8 ομάδες)



ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 
Α-2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡ.2019-20

Φωτορεπορτάζ και βίντεο από την άφιξη και την πρώτη προπόνηση της Εθνίκης εφήβων στην Πορταριά

Η Εθνική Εφήβων έφτασε στο Βόλο και έκανε την πρώτη της προπόνηση στην Πορταριά, μετρώντας πια αντίστροφα για το τζάμπολ του FIBAU18Europe που θα φιλοξενηθεί στη Μαγνησία!

Λιμνιάτης: «Εμπιστευόμαστε, πιστεύουμε και αγαπάμε τους παίκτες»


Έτοιμη για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 είναι η Εθνική Νέων Ανδρών. Η ελληνική ομάδα μετά τις νίκες στους δύο πρώτους αγώνες της στο Τελ Αβίβ, γνώρισε μια οδυνηρή ήττα με buzzer beater τρίποντο από τη Λιθουανία. Μια ήττα που φάνηκε να επηρεάζει τους νεαρούς διεθνείς, όπως ήταν λογικό.

Με ηττα ολοκληρωσε το Τουρνουά Φιλίας η Εθνική Παγκορασίδων


Η Εθνική Παγκορασίδων ηττήθηκε 63-40 από τη Γαλλία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τουρνουά Φιλίας που φιλοξενήθηκε στο Ούντινε.