Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ντιναμό Κουρσκ – Ολυμπιακός 75-58 για την Ευρωλίγκα Γυναικών

Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ο Ολυμπιακός στη Ρωσία, ωστόσο γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο Ντιναμό Κουρσκ με 75-58 σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Ευρωλίγκα Γυναικών.

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων Α1- Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές & Κομισάριους των αγώνων της Α1 και Α2 Γυναικών .

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων σε Α1-Α2-Β΄-Γ΄ Εθνικής Ανδρών



Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές & Κομισάριους των αγώνων των Εθνικών κατηγοριών.

Aλλαγές σε παιχνίδια Β΄και Γ΄ Εθνικής Ανδρών



Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚ. για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), της 27/01/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ.

Προπόνηση για το Κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2004και 2005) Ονόματα.


Tο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2004) έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 16.30.

Πρώτος μπόμπερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Ουζούνης της Νίκαιας 2012. (Αναλυτικά οι δύο όμιλοι)


Μετά και την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ ανέβηκε  ο Ουζούνης της Νίκαιας 12 με 29 τρίποντα , προσπερνώντας τον Xήρα  της Sports Academy που ακολουθεί με  ένα τρίποντο λιγότερο  και βρίσκετε στα 28  , αφήνοντας  τον Παύλο της Δεσκάτης στην τρίτη  θέση με 19 .

Συνεχίζει στην κορυφή των σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Ροδολάκης του Ελευθεριακού. (Αναλυτικά οι δύο όμιλοι)


Μετά και την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ είναι ο Ροδολάκης . του Ελευθεριακού  με 242 πόντους , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παύλο της Δεσκάτης με 218 ενώ ο Ζάγκας  του Α.Σ.Φαρσάλων πέρασε  στην 3η θέση με 209 πόντους .

Οι πρώτες σκόρερ & μπόμπερ στο Γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ


Tο billkara.blogspot.gr σας παρουσιάζει σήμερα τις πρώτες σε πόντους και τρίποντα του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ γυναικών, μετά την ολοκλήρωση και της 6ης αγωνιστικής , που είναι οι εξής:

Πρώτος μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Μουράτης του Γ.Σ.Νίκαιας. Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.


Μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ παραμένει ο Φώτης Μουράτης  του Γ.Σ.Νίκαιας με 42 τρίποντα , ενώ ο Παναγιώτης Δαουλάρης του ΓΣΕ Ελασσόνας και ο Έκτορας Πανάγος του Κεραυνού μοιράζονται τη δεύτερη θέση έχοντας πετύχει και οι δυο από 37 τρίποντα.

Συνεχίζει στην κορυφή των σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Μπλιάτζας . Αναλυτικά οι 2 όμιλοι (12η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ παραμένει ο Kίμωνας Μπλιάτζας . του Γ.Σ.Νίκαιας με 312 πόντους , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παναγιώτη  Παπούλια  του Γ.Σ.Αλμυρού με 273, ενώ ο Γρηγόρης Λιάπης του Γ.Σ. Ελασσόνας με 238 προσπέρασε τον Κώστα Καλλιάρα της Αναγέννησης Καρδίτσας και βρίσκεται στην 3η θέση .

Στη δεύτερη θέση των σκόρερ της Β' Εθνικής (Βόρειος όμιλος) ο Σωτήρης Γκιουλέκας, στην 5η ο Μιχάλης Φρουσκλιάς.


Μετά και την 14η αγωνιστική στην Β' Εθνική στην πρώτη θέση των σκόρερ  βρίσκεται ο Γιάννης Κακιούζης των Ικάρων  Σερρών με 283 πόντους ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Σωτήρης Γκιουλέκας του Γ.Σ.Φαρσάλων με 280 και στην  τρίτη θέση  ο Ευθύμης Κοθράς με 278 πόντους.

Στην 1η θέση των σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής ο Μπόγδανος (12η Αγωνιστική)


Η 12η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και  στην πρώτη θέση των σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά βρίσκεται ο Δημήτρης Μπόγδανος με 255 πόντους , αφήνοντας τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη του Μαντουλίδη, στην δεύτερη θέση με 246 πόντους .

Αναγέννηση - Α.Σ.Καρδίτσας 30-92 (Εφηβικό Καρδίτσας)

Το εφηβικό τμήμα του Α.Σ.Καρδίτσας  επικράτησε του αντίστοιχου της Αναγέννησης  για το εφηβικό πρωτάθλημα Καρδίτσας με 30-92

Αποτελέσματα - Βαθμολογία εφηβικού Καρδίτσας

Αποτελέσματα
Αναγέννηση - Α.Σ.Καρδίτσας  30-92

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (22/1/2019)


Για την 2η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε  η 3η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .