Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ανεβάζει στροφές η ομάδα του Κεραυνού.

Η ομάδα του  Κεραυνού διανύει την δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας της και όλα κυλούν ομαλά χωρίς τραυματισμούς. Οι παίκτες με τον προπονητή δουλεύουν σκληρά για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Σαν σήμερα ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ 101-95 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(1/9/2006 Μουντομπάσκετ) vid


Αυτή  ήταν η τελευταία ήττα των ΗΠΑ σε οποιαδήποτε διοργάνωση,  καθώς από τότε οι Αμερικανοί παραμένουν αήττητοι δέκα χρόνια.

Ελλάδα - ΗΠΑ..................................101-95

Πρώτη συνάντηση των Ακαδημιών Μπάσκετ του Α.Ο.Φοίβος


Σήμερα Πέμπτη 01/09 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση( Όχι προπόνηση) μαζί και οι εγγραφές των Ακαδημιών Μπάσκετ του Α.Ο.Φοίβος στις 18:30μ.μ. (Για την ακαδημία Βόλει 18:00).Με αφορμή την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς θέλουμε να ενημερώσουμε τους αθλητές-τριες μας και τους γονείς τους σχετικά με την Ακαδημία και το Σύλλογο μας.

Έναρξη για τα τμήματα υποδομών του Γ.Σ. Αλμυρού


Σήμερα  Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 ξεκινάνε οι προπονήσεις-εγγραφές των Τμημάτων Υποδομών Καλαθοσφαίρισης . Όσα παιδιά ηλικίας 6-16 ετών (αγόρια - κορίτσια ) ενδιαφέρονται για την ενασχόληση τους με το μπάσκετ σας περιμένουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού για την πρώτη προπόνηση της σεζόν !!

Πρώτη συγκέντρωση για τον Αθλητικό Όμιλο Πελασγιώτις


Ο Αθλητικός Όμιλος Πελασγιώτις θα πραγματοποιήσει τη πρώτη συνάντηση του τμήματος Μπάσκετ σήμερα 1/9 στις 18:30 στο 7ο Γυμνάσιο, με στόχο να εγκαινιάσει τη νέα χρονιά 2016-2017. Η νέα χρονιά υπόσχεται όμορφες στιγμές με πολύ παιχνίδι, εξοικείωση με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και πολλές εκπλήξεις! Να είστε όλοι εκεί!

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες Ομίλων 1ης ημέρας προκριματικών Ευρωμπάσκετ 2017


Τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 ξεκίνησαν  την Τετάρτη 31 Αυγούστου με τις ομάδες να προσπαθούν να καταλάβουν τις πρώτες θέσεις των ομίλων ή να είναι μέσα στις 4 καλύτερες δεύτερες ώστε να μπορέσουν να προκριθούν στα τελικά.
Στην τελική φάση έχουν περάσει  οι : Φινλανδία, Ισραήλ, Τουρκία, Ρουμανία σαν διοργανώτριες χώρες  καθώς και Κροατία, Τσεχία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Σερβία, Ισπανία, Τουρκία από την συμμετοχή τους  σε Ολυμπιακούς - Προολυμπιακούς αγώνες.

Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017 καθώς και τις επόμενες αγωνιστικές και τη Βαθμολογία των Ομίλων στις φώτο που ακολουθούν.

Τρίκαλα BC Aries:Εκδόθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο.


Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 που θα βρει τα Trikala BC Aries στην Basket League για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας κερδίζοντας μοναδικές ανταποδοτικές παροχές.