Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Τον πρωταθλητή κόσμου Γιάννη Καμζέλα απέκτησε η Νίκαια 2012


Ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή πρόσθεσε στο ρόστερ της η Νίκαια 2012 αποκτώντας έναν έμπειρο παίκτη, πρωταθλητή κόσμου με την ομάδα της πυροσβεστικής , τον Γιάννη Καμζέλα .

Στους 4 η Εθνική Κωφών Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σαμψούντας


Τίποτα δεν σταματά  την Εθνική κωφών Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σαμψούντας, καθώς  επικράτησε και της Κίνας με 64-51 παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Οι Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νεανίδων 3Χ3 στους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου


Η Εθνική Ομάδα Εφήβων και η Εθνική Ομάδων Νεανίδων 3Χ3 θα πάρουν μέρος στους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας (1-3/9).

Στη Νίκη Βόλου η Άννα Παπαγακή


Έχοντας πετύχει άνοδο σε Α2 κατηγορία γυναικών με δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, η Άννα Παπαγακή, θα ανήκει στο δυναμικό της Νίκης Βόλου.

Το ευχαριστώ του Χρήστου Μηλιώνη μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ερμή Αγιάς


Μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Ερμή Αγιάς ο Χρήστος Μηλιώνης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε , ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα τη νέα αγωνιστική χρόνια στην Α2.

Διπλό μεταγραφικό "μπαμ" με Μακρή-Μηλιώνη για τους Τιτάνες Παλάμα


Η ομάδα των Τιτάνων Παλαμά  δείχνει αποφασισμένη από την αρχή να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο δεν θα παλεύει μόνο για την παραμονή αλλά  θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην δύσκολη Κατηγορία της Β' Εθνικής.