Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

"Μπάμ" με Χρήστο Ροδόπουλο στόν Γ.Σ. Γόμφων.


Μετά τις ανανεώσεις του  Ψύρρα , Καγιαμανίδη και Ανδρέου ήρθε και η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα των Γόμφων , που πρόσθεσε στο δυναμικό της τον έμπειρο γκαρντ Χρήστο Ροδόπουλο , που είναι μια ισχυρή προσθήκη στο φετινό ροστερ που χτίζει ο Μάκης Αλεξίου .

Nέος Γενικός Αρχηγός στον Γ.Σ.Αμπελώνα ο Γιάννης Κωτούλας


Σε έναν πρώην καλαθοσφαιριστή, που έχει συνδυάσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ, επέλεξε η διοίκηση του Συλλόγου να αναθέσει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε Θέο και Καμαριώτη


Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ευχαριστεί δύο από τους σημαντικότερους αθλητές στην πορεία της τελευταίας τριετίας, τον Σεραφείμ Θέο και τον Θάνο Καμαριώτη.

Συνεχίζει στην ΑΕΤ ο Κωνσταντίνος Νίτσιος, ανανέωσε ο Ανδρέας Ράμμος


Παίχτες της ΑΕΤ θα είναι και την νέα χρονιά ο Ανδρέας Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Νίτσιος καθώς ο μεν πρώτος ανανέωσε την συνεργασία του ενώ ο δεύτερος δόθηκε με υποσχετική ενός χρόνου για ακόμη μία χρονιά από τον Αστέρα Λάρισας στην Τρικαλινή ομάδα.

Επιτυχημένη η τελετή λήξης του Αιολικού Βόλου 2018 "Γρηγόρης Τύμπας" , με τιμώμενο πρόσωπο τον Κ. Κορομηλά (Φώτο)


Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο κλειστό “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Αιολικού μαζί με τα συνεργαζόμενα Σωματεία του Ιωνικού και της Δημητριάδος με τελετάρχη τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Σαμαρά Αντώνη ο οποίος είπε μεταξύ άλλων .

Το ευχαριστώ και το αντίο του Σεραφείμ Θέου στον Α.Σ.Καρδίτσας


Με προσωπική του δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεραφείμ Θέος ανακοίνωσε ότι δεν συνεχίζει στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας για προσωπικούς λόγους, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους όσους συνεργάστηκε τα 3 χρόνια που ήταν στην ομάδα.

Ήττα της Εθνικής Νέων από την Σλοβενία με 60-42


Ένα πολύ κακό επιθετικά πρώτο ημίχρονο οδήγησε στην ήττα της Εθνικής Νέων από την Σλοβενία στο τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπρόβνικ.