Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Άλλη μία ποιοτική προσθήκη με Θωμά Παπαθανασίου για τον ΓΑΣ Παλαμά.


Την δεύτερη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΓΑΣ Παλαμά ,  καθώς μετά τον Δημήτρη Αλεξανδρή,  ανακοίνωσε την  απόκτηση και του σέντερ Θωμά Παπαθανασίου.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Λύση συνεργασίας με Φαλιάκη και Χατζηγούλα - Στις 19/8 η έναρξη της προετοιμασίας.


Με  ανακοίνωσή της η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Φαλιάκη και τον Βαγγέλη Χατζηγούλα  , αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας  ενόψει της σεζόν 2019/20 που βρίσκει την ομάδα στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Άρτεμις Σπανού: «Χρήσιμα τα φιλικά στην Κίνα για την ενσωμάτωση των νέων αθλητριών»


Στην πόλη Ξι Τσανγκ βρίσκεται η Εθνική Γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Κίνας, της Ιαπωνίας και του Πουέρτο Ρίκο.

Συνεχίζει με 14 παίκτες η Εθνική Ανδρών.


Χωρίς τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Αντετοκούνμπο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9).

Ξεκίνημα με Ιαπωνία για την Εθνική Γυναικών στο τουρνουά της Κίνας.


Τις δυνάμεις της σε ένα δυνατό τουρνουά θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει η Εθνική Γυναικών, η οποία από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Ξι Τσανγκ.

Αποτελέσματα – Πρόγραμμα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U16


Συγκλονιστικά παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο έγιναν στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 στο Ούντινε. Ιταλία-Γαλλία και Ρωσία-Ισπανία θα είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Ήττα στον πόντο από την οικοδέσποινα Ιταλία και εκτός ημιτελικών η Εθνική Παίδων. (Φώτο)


Η Ιταλία επικράτησε της Ελλάδας 64-63 στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 στο Ούντινε και έτσι η οικοδέσποινα της διοργάνωσης προχωρά στα ημιτελικά. Η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει για τις θέσεις 5-8 την Κροατία μεθαύριο (16/8, 17.30).