Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Εθνική Ανδρών: Ξεκίνημα από το Ηράκλειο για την Β’ Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019


Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στη Β’ Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Νέα ενίσχυση με Θοδωρή Τσιαμπά για τους Τιτάνες Παλαμά


Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τους Τιτάνες Παλαμά  καθώς μετά τις μεταγραφές των Νίκου Σκούρα,  Ανδρέα Θανασάρα και Αλέκου Χανέλι πρόσθεσαν  στο δυναμικό τους και τον Θεόδωρο Τσιαμπά από τον Ηλισιακό.

Επικείμενη λειτουργία Σχολής Προπονητών Β΄ Κατηγορίας από τον ΣΕΠΚ.


Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του – κατόχους διπλώματος Γ΄ Κατηγορίας ότι λόγω της επικείμενης λειτουργίας Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Β΄ Κατηγορίας και καθώς για να προχωρήσει η ίδρυσή της απαιτείται ικανός αριθμός συμμετεχόντων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος (συμπληρώστε την αίτηση εδώ) την οποία θα αποστείλουν στο e-mail του ΣΕΠΚ ( secretary@sepk.gr).

Α.Σ.Καρδίτσας: "Κληρώνει" την Παρασκευή η Α2 Ανδρών και το Κύπελλο - Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός


Την Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος ανδρών της Α2 Εθνικής αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2018-19.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από Α.Σ.Καρδίτσας και Blue Brothers προς όλους τους Καρδιτσιώτες


Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους Καρδιτσιώτες που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και προμηθειών για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική.