Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Συγκέντρωση μπασκετικών στην Κρανιά Ασπροποτάμου.


Την Κρανιά Ασπροποτάμου επέλεξαν για να γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο πολλοί άνθρωποι του μπάσκετ.

Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Κορασίδων (Β’ Κατηγορία)


Η Εθνική Κορασίδων έκανε τη δεύτερη νίκη της σε δύο αγώνες στο Ευρωπαϊκό U16 Β’ Κατηγορίας στον όμιλό της και συνεχίζει με την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Ισλανδία.

Κώστας Παπαδόπουλος: “Να τελειώσουμε το τουρνουά με μια καλή εικόνα»


Η Εθνική Παίδων βρέθηκε εκτός ημιτελικών μετά το χιαστί με την Ισπανία, αλλά ήθελε στα δύο αυτά παιχνίδια που της είχαν απομείνει να δώσει μια καλή εικόνα.

Χριστίνα Αναστασοπούλου: «Μόλις το είδα, είπα πάει αυτό μπήκε!»


Μία ακόμη νίκη, μία ακόμη επικράτηση με μεγάλη διαφορά, αλλά η Εθνική Κορασίδων ξέρει καλά πως τα δύσκολα είναι ακόμη μπροστά. Στα 15 και στα 16 τους τα κορίτσια αυτά το έχουν συνειδητοποιήσει και παρά τη νίκη με +40 σήμερα επί της ΠΓΔΜ πατάνε γερά στα πόδια τους, όπως φαίνεται και από τα λόγια της Χριστίνας Ανστασοπούλου.

Αποτελέσματα - Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Παίδων. Με Σερβία για την 5η θέση η Εθνική


Δύο από τις ομάδες που αντιμετώπισε η Εθνική Παίδων στον όμιλό της, η Ισπανία και η Κροατία θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο φινάλε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 αύριο το βράδυ στη Σερβία (18/8, 21.30).

Έκανε το "μπάμ" με Θάνο Τέλιο ο Γ.Σ.Νίκαιας.

Το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ.Νίκαιας μετά τις μεταγραφικές κινήσεις Πασχάλη, Μπλιάτζα , Ουζουνη Ναουράνι ,  ανακοίνωσε την προσθήκη  στο δυναμικό της ομάδας  και του ταλαντούχου  Θάνου Τέλιου.

Κάλεσμα για έναρξη προετοιμασίας στις 21/8 από τον Αιολικό Βόλου.

Η ανακοίνωση:
«Καλούνται οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων  Παιδικού, Εφηβικού-Αντρικού να βρίσκονται για την έναρξη της προετοιμασίας την Τρίτη 21 Αυγούστου στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Την Τετάρτη 22/8 η "πρώτη" για την Αγριά.

Η ανακοίνωση:
«Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα της Agria bc την Τετάρτη 22/8 στις 18:00 στο γήπεδο του Θησέα Αγριάς.

Ξεκίνημα την Τρίτη 21/8 για την Ελασσόνα.


Αναλυτικά:
«Την πρώτη συγκέντρωση για την σεζόν 2018 - 2019 θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 21 Αυγούστου η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Αίολου Τρικάλων.


Η ανακοίνωση
«Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ:             

Τηλέμαχος Βησσαρίου: «Δεν κοιτάζω πίσω»


Η Εθνική Παίδων νίκησε σήμερα, θα διεκδικήσει αύριο την πέμπτη θέση απέναντι στην Σερβία ή τη Λιθουανία και ο Τηλέμαχος Βησσαρίου, ένα βήμα πριν το τέλος αυτού του ταξιδιού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 αρνείται να κοιτάξει πίσω, να μιλήσει για τύχη ή για οτιδήποτε άλλο.

Εύκολη νίκη επί των Σκοπίων με 83-41 και 2/2 για την Εθνική Κορασίδων. (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Κορασίδων έκανε το 2/2 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας που φιλοξενείται στο Μαυροβούνιο. Μετά το Μαυροβούνιο, νίκησε και την ΠΓΔΜ με 83-41. Επόμενος αντίπαλος η Ισλανδία (18/8, 18.15). 

Η Πορτογαλία επικράτησε με 52-70 της Εθνική Παγκορασίδων στο τουρνουά της Βαλένθια


H Εθνική Παγκορασίδων ηττήθηκε από την Πορτογαλία 70-52 στον τέταρτο αγώνα της στο τουρνουά BAM L´Alqueria στη Βαλένθια.

Αρχίζει τη Δευτέρα 20/8 και ο Φοίβος - Συνεχίζει με προπονητή Αντωνόπουλο


Η ανακοίνωση:
«Επιστρέψαμε και ξεκινάμε...
Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 16:45 στο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ , θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση και προπόνηση του τμήματος Μπάσκετ ανδρών του Α.Ο.Φοίβος .

«Αυλαία» τη Δευτέρα 20/8 για τον Ίωνα Βόλου.

Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει οτι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για την νέα σεζόν θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ωρα 20:00 στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του Αδαμόπουλου.

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παγκορασίδων. Επικράτησε της Πολωνίας με 50-46. (Φώτο)


Με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο η Εθνική Παγκορασίδων U14 έβαλε τις βάσεις για την πρώτη της νίκη στο τουρνουά BAM L´Alqueria που φιλοξενείται στην Βαλένθια.

Νίκη με 64-73 επί της Λετονίας για την Εθνική Παίδων . Πολύ καλός ο Βησσαρίου.(Φωτορεπορτάζ)

Η Εθνική Παίδων νίκησε στην Λετονία 73-64 και αύριο (18/8) θα αναμετρηθεί με τον νικητή της αναμέτρησης Λιθουανία-Σερβία για την 5η θέση στην τελική κατάταξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 στο Νόβι Σαντ.

T.F.B.A: Έναρξη προετοιμασίας στις 23/8 για ανδρικό, εφηβικό - Ξεκινούν οι εγγραφές.

Η ανακοίνωση:
«Τα T.F.B.A ανακοινώνουν οτι οι εγγραφές για την σεζόν 2018-2019 θα ξεκινήσουν 23/8 έως 7/9 από τις 17:30-19:30 στο κλειστό γήπεδο της Μπάρας...

Γιάννης Παπούλης: «Κάθε πρεμιέρα είναι περίεργη»


Η Εθνική Κορασίδων μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 με μια άνετη νίκη επί του Μαυροβουνίου. Ο Γιάννης Παπούλης μέλος του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε:

Ιωάννα Χατζηλεοντή: «Το κάναμε να φαίνεται εύκολο»


Η Εθνική Κορασίδων μπήκε με το δεξί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας στο Μαυροβούνιο και ελπίζει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι.

Δείτε ζωντανά στις 19:15 τον αγώνα Ελλάδα-Σκόπια για το Ευρωπαϊκό Κορασίδων (Β΄ κατηγορία)


Δείτε ζωντανά στις 14:45 τον αγώνα Λετονία - Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Παίδων


Με το δεξί η Εθνική Κορασίδων στο Ευρωπαϊκό - Επικράτησε του Μαυροβουνίου με 34-64.


Η Εθνική Κορασίδων δεν είχε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα του Μαυροβουνίου. Επικράτησε 64-34 και κοιτάζει τη συνέχεια. Αύριο (17/8)  η Ελλάδα αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ στις 19.15.