Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πρωταθλητές Ευρώπης οι Έλληνες Αστυνομικοί!!!!!!!!!!


Για τέταρτη φορά στην ιστορία του θεσμού η Ελλάδα κατέκτησε την κορυφή καθώς νίκησε με 95-84 τη Λιθουανία στον τελικό του 8ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ αστυνομικών που διεξήχθη στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας».

Φιλική ήττα από Άρη με 75-58 για τα Τρίκαλα BC Aries


Χωρίς τους τραυματίες Μάρεϊ, Χατζηνικόλα και φυσικά χωρίς τους Ρος και Τέγιτς που φτάνουν την Κυριακή στην Ελλάδα αλλά και τον Άπελμπι που είναι νοκ άουτ τα Τρίκαλα BC Aries ηττήθηκαν από τον Άρη με 75-58 σε φιλικό που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

Νέος προπονητής στον Αστέρα Λάρισας ο Νίκος Παπαϊωάννου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Α.Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής που αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα του συλλόγου είναι ο Νίκος Παπαϊωάννου!

Το ακριβές πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Basket League και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις


1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7-10-2017
PAOK SPORTS ARENA 19:00 ΠΑΟΚ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΕΡΤ1 live

Η ψυχολογική κακοποίηση των αθλητών από τους προπονητές τους


H Σοφία Ξυγαλά είναι σύμβουλος ψυχικής Υγείας και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Έγραψε για το Sportsland ένα πολύ ωραίο άρθρο που αφορά την κακοποίηση των αθλητών από τους προπονητές τους. Αξίζει να το διαβάσετε!!

Τουρνουά Basket (3Χ3) και Volley (4Χ4) από τον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας


 Ο Δήμος Ελασσόνας και ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, συνδιοργανώνουν Τουρνουά Basket και Volley για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2017».

Και εγένετο… Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


O Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας και η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε., μια εταιρεία με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε

 Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Στον Παναθηναϊκό τελικά η Μαργαρίτα Ακρίβου-Δηλώσεις

Η Μαργαρίτα Ακρίβου, τελικά  κατέληξε στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της στην Ολύμπια Λάρισας.