Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ανανέωσε με τους Δαναούς ο Σταύρος Μικαελιάν


Θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα των Δαναών ο 19χρονος πλέϊ μέικερ Σταύρος Μικαελιάν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Χρήστος Γκράβας στον Γ.Σ.Μουζακίου


Δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυση του ο Γ.Σ.Μουζακίου, εν όψη της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ , αφού η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία  τον ταλαντούχο Χρήστο Γκράβα από τον Κρόνο Τρικάλων.

Ξεκίνημα στις 4/9 για τις Ακαδημίες του Γ.Σ.Μ.&Π. «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»Γ.Σ.Μ.&Π. «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»: Από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Συλλόγου!

Έναρξη προπονήσεων στις 4/9 για τις ακαδημίες της ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Την Δευτέρα 4/9 και ωρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών.
Καλούνται ολοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών να παρεβρεθούν προκειμένου να ενημερωθούν για τις ώρες των προπονήσεων της νέας χρονιάς απο τους προπονητές.

Η νέα ακαδημία μπάσκετ της ΕΑΛ είναι γεγονός!!!!


H ΕΑΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία της νέας της ακαδημίας, “EAL BasketballAcademy” στοχεύοντας στην προώθηση του αναπτυξιακού μοντέλου, με πρωταγωνιστές τους εκκολαπτόμενους αθλητές.

Ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας


Σε νέα πρότυπα, με οργάνωση και καινοτομίες, ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας.

Στίς 4/9 η "πρώτη" για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου

Η νέα αθλητική χρονιά για την Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου 1937 ξεκινά την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητριών και αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Επιστροφή Κωνσταντίνου Αργύρη στους Ίκαρους Τρικάλων


Οι ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ανακοινώνουν την ένταξη του Κωνσταντίνου Αργύρη στη ομάδα.

Ο Κωνσταντίνος πέρυσι αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας προερχόμενος από την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων.

Το ευχαριστώ του Θοδωρή Κουτρούλη στην οικογένεια του Φοίβου


"Τι να πρώτο πω και πως να αρχίσω, για όλα αυτά τα χρόνια που έζησα με την ομάδα του ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ!!!χαρές, λύπες , δυσκολίες και πολλά άλλα!!!

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος μας αναλύει το πώς παίζει η Γαλλία


Ο συνεργάτης του Κώστα Μίσσα, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, παραθέτει τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού της Γαλλίας και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Εθνική στο σημερινό παιχνίδι.

Νέα προσθήκη για τον Γυμναστικό Λάρισας - Φάρο ο Raheem Watts (vid)


Ακόμα μια κίνηση για ενίσχυση του ρόστερ  πραγματοποίησε ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Raheem Watts.