Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

6ο Street Basketball 3on3 από τον Α.Ο. Καλαμπάκας.


Ο Α.Ο. Καλαμπάκας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με στόχο και σκοπό την καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας, διοργανώνει στην πόλη μας -για έκτη χρονιά- το Street Basketball 3on3, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 (11:00-13:00) στην πλατεία Δημουλά.

Θετικές εντυπώσεις από το δυνατό «τεστ» με Κολοσσό Ρόδου για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


Ακόμα ένα πολύ δυνατό φιλικό για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που αντιμετώπισε στο κλειστό του Μουζακίου, τον Κολοσσό Ρόδου.

Εθνική Ανδρών: Ανοιχτή προπόνηση στις 12/9 για τα ΜΜΕ - Φωτορεπορτάζ από την άφιξη και την προπόνηση στο Ηράκλειο


Η Εθνική Ανδρών προετοιμάζεται για τη σπουδαία αναμέτρηση με τη Σερβία (13/9) στο Ηράκλειο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Σκουρτόπουλος:"Η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη» - Παπαγιάννης: «Ευκαιρίες μέσα από την άμυνα» Φωτο από την αναχώρηση της Εθνικής


Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (11/9) η Εθνική Ανδρών για τον αγώνα με την Σερβία (13/9, 21.00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Άγγελος Τσίκληρας: «Όλα τα κορίτσια δίνουν το 100%»


Με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του Κάθερες της Ισπανίας η Εθνική Γυναικών.

Κοντά σε Τζαμάλ Σμιθ ο Ερμής Αγιάς Λάρισας (vid)

Τον αντικατάσταση του Μπελιάνκοβ  αναζητά ο Ερμής Αγιάς , καθώς ο Λευκορώσος διεθνής δεν άφησε και τις καλυτερες εντυπώσεις .

Το παρασκήνιο από τη φωτογράφιση της Εθνικής Γυναικών

Έναρξη στις 14/9 για τα τμήματα υποδομής του B.C.Volos


Η ανακοίνωση:
«Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 6 .30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου που γυμνάζονται τα τμηματά μας.

Εθνική Ανδρών: Η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Σερβία


Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη να μπει στη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Κουνάει μαντίλι στον Μπελιάνκου ο Ερμής Αγιάς Λάρισας


Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Γιαουχένι Μπελιάνκου στον Ερμή Αγιάς, ο οποίος αν και ήταν ουσιαστικά ο πρώτος κοινοτικός που ανακοίνωσε ομάδα το καλοκαίρι (26/6), αποτελεί και τον πρώτο που αποχωρεί χωρίς να προλάβει να αγωνιστεί.