Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Βαγγέλη Τσιάκα ανακοίνωσαν οι Δαναοί(vid)

Ο Α.Σ.Δαναοί Τρίκαλα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στις τάξεις του συλλόγου , τον πολύπειρο γκαρντ (1.94) Βαγγέλη Τσιάκα.

Μετά την πορεία του στις Εθνικές κατηγορίες επιστρέφει στα Τρίκαλα και για επαγγελματικούς λόγους (οικονομολόγος- λογιστής )και θα ενισχύσει την ομάδα των Δαναών.

ΕΣΑΚΕ: Συγχαίρουμε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την επανεκλογή του

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Μελής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. συγχαίρουν τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου.


Η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τον
κ.Νίκο Φαρμάκη για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) , πρώτου Βολιώτη σε αντίστοιχη θέση και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του

Ξεκίνημα - εγγραφές για τον Ίκαρο Νεάπολης.(vid)

Άρχισαν οι προπονήσεις του  Ίκαρου Νεάπολης , στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας που έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΘ και την επάνοδο στην Α2 κατηγορία.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για παιδιά Δημοτικού και Α' Γυμνασίου!

Πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης ακαδημιών Α.Σ.Καρδίτσας (vid)



Δείτε στιγμιότυπα από ενδεικτικές ασκήσεις ατομικής βελτίωσης για τους αθλητές της ακαδημίας του Α.Σ.Καρδίτσας. Ο Α.Σ.Κ. εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και επιστημονικά οργανωμένο πρόγραμμα προπονήσεων για τα παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο Αρμένιο (φώτο+vid)


Με μεγάλη συμμετοχή και  διάθεση ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Αρμενίου.
Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου  να "ξεμουδιάσουν" ύστερα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι ανοιχτές προπονήσεις θα συνεχιστούν και αυτήν την εβδομάδα.