Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Στην Αθήνα η αποστολή του ΓΣΛ (Δηλώσεις)


Μπορεί τα προβλήματα τραυματισμών να δημιούργησαν πολλούς «πονοκεφάλους» στον τεχνικό του Γυμναστικού, Θανάση Μπουλιάκη το τελευταίο διάστημα, αλλά η αισιοδοξία για ένα δυνατό ξεκίνημα περισσεύει στην ομάδα.

Παίκτες και προπονητικό τιμ έχουν δουλέψει πολύ και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αύριο Σάββατο στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής, που βρίσκει τους «πράσινους» στη θέση του φιλοξενούμενου κόντρα στο Παγκράτι.

Αρμένιο - Αν. Καλοχωρίου 60-54 φιλική αναμέτρηση (φώτο+vid)

 

Αρμένιο - Αν. Καλοχωρίου..................60-54
Αρμένιο :(Καραγιώργος) Λάππας, Κίτσιος , Κουκούλης , Σάκης, Καλεσόπουλος, Βόρρας, Καραγιώργος, Παυλόπουλος, Γκλάβας, Μπακαρός, Ντανούδης, Σβερονόπουλος.
Αν. Καλοχωρίου :(Ηλιάδης) Κοτρώνης, Γραμμένος, Ντάσιος , Σιούρας, Τασιόπουλος, Καρυπίδης Θ., Καρυπίδης Ξ., Ποσπουρίκας, Σαίτης, Μπαλντίνης, Μακρής, Σαμαράς,


ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ ΑΠΟ 8/10 ΕΩΣ 9/10/2016


Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ: Αγιασμός την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου


Αρχή Αθλητικής χρονιάς χωρίς Αγιασμό δεν γίνεται

Έτσι λοιπόν κι ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τελέσει τον Αγιασμό του συλλόγου την Δευτέρα 10/10/2016.

Ο πατέρας Θεόδωρος Παπασακελαρίου, παλαιός αθλητής του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μας, θα τελέσει το μυστήριο.

ΑΕΛ:Αύριο η πρεμιέρα της Α2, η στιγμή που όλοι περίμεναν (δηλώσεις)


Η πρώτη σπουδαία στιγμή για φέτος φτάνει! Η ομάδα της ΑΕΛ υποδέχεται αύριο τον Αμύντα Δάφνης, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή προσπάθεια! Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης, και θα αρχίσει στις 17:00. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος και στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος τονίζει για την αυριανή αναμέτρηση:

Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό της KAE Τρίκαλα BC Aries

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Εμβόλιμοι αγώνες)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2016-2017  
Εμβόλιμοι αγώνες
16/10/2016 19:30 ΕΑΚΛάρισας..................Sports Academy - Αετοί
22/10/2016 18:30 ΕΑΚΛάρισας..................Sports Academy- Ερμής Αγιάς
30/10/2016 16:30 Κλειστό Αγ. Θωμά..........Sports Academy - Κρόνος Τυρνάβου
Από Δευτέρα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι αγώνες της Sports Academy.

Τρίκαλα BC Aries: Η Μedia Day (δηλώσεις - φώτο)

Τις πόρτες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ άνοιξε η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων BC Aries στην καθιερωμένη media day. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και με καλή διάθεση μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ εν΄όψει της νέας σεζόν

Καστρίτης: «Όμορφο και ωραίο μπάσκετ»

Ο Γιάννης Καστρίτης που βρίσκεται για πρώτη φορά στον πάγκο των Τρικάλων BC Aries ξεκίνησε με τις καθιερωμένες ευχές: «Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τα σταφ, να έχουμε πρωτάθλημα με υγεία μακριά από τραυματισμούς, και να δούμε αγώνες συναρπαστικούς και ανταγωνιστικούς γεμάτους θέαμα.

Νέες προσθήκες στην Ανάληψη Βόλου


 Η Ανάληψη πρόσθεσε τρεις  νέους παίκτες στο ρόστερ της σύμφωνα με ανάρτηση του  http://www.goalpost.gr/ , που αναφέρει :
"Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ της Ανάληψης, αφού απέκτησε τρεις νέους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα ενισχύθηκε με τους Νίκο Παπαδούλη (πλέι-μέηκερ από τα Σουφλάρια), Γιάννη Βελίδη (σέντερ φορ από την Καστοριά) και Κετσεντζή Θωμά (πλέι-μέηκερ από τον Αριστοτέλη Φλώρινας)
Πρόκειται για τρεις νεαρούς και αξιόλογους καλαθοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τη βολιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ."

Αιολικός Βόλου: Συμμετείχε ενεργά στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (φώτο)


Με όλο το μπασκετικό team η Ακαδημία του Αιολικού Βόλου πραγματοποίησε ξεχωριστές αθλητικές δραστηριότητες στις 3 Οκτωβρίου το πρωί της Δευτέρας στο 2ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας και στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ιωνίας.

Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πανελληνίως να εορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου με σύνθημα: «Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας. Αθλητισμός -Δικαίωμα για όλους».

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Μ.Π. «Γ. Πασιαλής»


Συνεχίζεται εντατικά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος για την Β’ ΕΣΚΑΘ που ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου.

Πρώτος αγώνας της ομάδας  είναι με την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, ενώ μέχρι τότε έχουν προγραμματιστεί κάποια φιλικά παιχνίδια, ένα εκ των οποίων θα είναι αυτό το Σάββατο 8/10 στις 10 το πρωΐ στα Τρίκαλα με τον Αίολο Τρικάλων.

Πανέτοιμος ο ΓΣΛ για την πρεμιέρα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας



Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής αρχίζει και μαζί η φετινή «περιπέτεια» του ΓΣΛ ο οποίος κάνει ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα με όρεξη και πάθος.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο εκτός έδρας το Παγκράτι στην Αθήνα και αύριο Παρασκευή αναχωρούν για την πρωτεύουσα στις 4 το μεσημέρι και αφού κάνουν την τελευταία τους προπόνηση.