Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Πρωτέας Γρεβενών - Αετοί Λάρισας 58-51 (Β' φάση Πανελλήνιου Εφήβων)


Με ήττα 58-51 έκλεισαν τους αγώνες τους στη Β' φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων οι Αετοί , καθώς δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Πρωτέα Γρεβενών , ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο τουρνουά .

Ήττα από τον Πιερικό Αρχέλαο για τις νεάνιδες της Ολύμπια Λάρισας


Με ήττα 62-45 ολοκλήρωσαν τους αγώνες της  Β' φάσης του Πανελλήνιου Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη , οι νεάνιδες της Ολύμπια , καθως δεν καταφεραν να κερδίσουν την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου που πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιστιαία από 1 έως και 5 Μαΐου.

Το πανόραμα της Β’ φάσης του Πανελληνίου Εφήβων (Όλοι οι ΄Όμιλοι)

Οι ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης, ΑΣΠ Προμηθέας και Κολοσσός Ρόδου  πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Πανελληνίου Εφήβων.

Το πανόραμα της Β’ φάσης του Πανελληνίου Νεανίδων (Όλοι οι ΄Όμιλοι)



O Πιερικός Αρχέλαος , ΚΟΜ Πελασγός και OA Χανίων προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο ΚΓ Ιστιαίας 1-5 Μαϊου.

Άνετη επικράτηση του Α.Σ.Καρδίτσας επί του Χαρίλαου Τρικούπη.


Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας που επικράτησε με 85-69 του Χαρίλαου Τρικούπη, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό της πόλης.

Στην Εθνική Νέων (κλιμάκιο Βορρά ) ο Λεωνίδας Ντίνος.


Την Τρίτη 30 Απριλίου και ώρα 10:30 στο γήπεδο της Μίκρας Α’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Εθνικής ομάδας Νέων του Κλιμακίου Βορρά, ενώ επίσης στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Μαχητών Πεύκων. Για το λόγο αυτό καλούνται οι παρακάτω αθλητές:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α2' Εθνικής (28η αγωνιστική)


Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι:

Τα φύλλα αγώνα της Α2 Εθνικής.Ανδρών (24/4/2019)


Ο Ιωνικός Νίκαιας επικράτησε 86-73 του Ψυχικού εκτός έδρας και εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α1 Ανδρών.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Στον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ θα είναι το ζευγάρι των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Στα ημιτελικά των play off ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-51 της Νίκης Λευκάδας και ο ΠΑΟΚ νίκησε με 74-67 τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Αλλαγή ώρας στο Φαίακας Κέρκυρας- Έσπερος Λαμίας ( Β’ Εθνική)


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο   Σωματείων, ο αγώνας  ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ για την 28η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών   (2ος  Όμιλος) της 5/5/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 15.00, στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Δεν τα κατάφερε ο Ερμής Αγιάς στην Κω


Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο Ερμής Αγιάς Λάρισας στην αναμέτρηση που «άνοιξε» την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αφού ηττήθηκε με 78-69 από τον Ιπποκράτη στην Κω.

Ζωντανά ΤΩΡΑ ο αγώνας Kos Hotel Ιπποκράτης - Ερμής Αγιάς (Α2 Εθνική)


Τα Highlights του αγώνα Παναθηναϊκός Ρεάλ Μαδρίτης 82-89 (Play off Euroleague 23/4)


Αποτελέσματα Πλέι Οφς Euroleague 23/4/2018



Aποτελέσματα
23/4/2019 
Ζαλγκίρις Κάουνας - Φενερμπαχτσέ 57-66 (1-2)
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης  82-89 (0-3)


Ήττα για τους Αετούς από την ανώτερη Ασπίδα Ξάνθης (Β' φάση Πανελλήνιου Εφήβων)

Την ήττα με 48-64 από την πρωτοπόρο Ασπίδα Ξάνθης γνώρισαν οι έφηβοι των Αετών , στα πλαίσια της 4ης ημέρας της Β' φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.