Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Την 16 χρονη Ξανθή Τσιούνη ανακοίνωσε η Ολυμπία Λάρισας.


Η Ολύμπια συνεχίζει να θεμελιώνει τις βάσεις για μια ομάδα με παρόν και μέλλον, επενδύοντας σε νεαρά ταλαντούχα κορίτσια στοχεύοντας στο χτίσιμο μιας ομάδας με νεανική φρεσκάδα, αυτοπεποίθηση, πάθος και σωστή νοοτροπία.

Νέο μέλος στο Δ.Σ. του Α.Ο. Καλαμπάκας ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Βλαχάβας


Η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Καλαμπάκας Σωτήρης Φαμίσης καλωσορίζει στη διοίκηση τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Chicken Time, Ευάγγελο Βλαχάβα και του εύχεται καλή και παραγωγική χρονιά.»

Α.Ο. Καλαμπάκας

Τον ταλαντούχο ΚΑΛΛΟ ΔΗΜΟ απέκτησε η ΑΕΤ.

Την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού Καλλου Δήμου ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕΤ BC.

Έναρξη ακαδημιών μπάσκετ του Απόλλων Καρδίτσας


Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο Απολλων ανακοινώνει πως άρχισαν οι εγγραφές στο σύλλογο που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στο μπασκετ σε επίπεδο ανδρών και γυναικών.

Απάντησε ο Βαγγέλης Φρύδας στον Ερασιτέχνη Αίολο.


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα BC  , Βαγγέλης Φρύδας , έδωσε την δική του απάντηση στην χθεσινή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Αίολου με την παρακάτω γραπτή δήλωση:

Μεγάλες προσφορές στο Karakikes Low Budget Outlet Store


#final_pazaaaar!!!!
Στο μοναδικό outlet της πόλης !!!!
Στην Γαριβάλδη 3 Τρίκαλα τηλ 2431076644
στο Karakikes Low Budget Outlet Store

Με Ίωνα την Τετάρτη 5/9 το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της , η  ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματίσει  για την Τέταρτη  5/9/18 στις 17.30

Διπλή προσθήκη με Παντζαβέλη-Μητσογιάννη για τον Α.Σ.Φαρσάλων.


Ο Αθλητικός Σύλλογος Φαρσάλων ανακοίνωσε την απόκτηση δύο παικτών οι οποίοι θα ενισχύσουν τους κίτρινους στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Προσθήκη με μέλλον για τον Σπάρτακο Λάρισας - Πήρε την ταλαντούχα Τσούμπανου από την Πελασγιώτιδα.


Μία επένδυση για το μέλλον εξασφάλισε ο Σπάρτακος Λάρισας , που ανακοίνωσε την απόκτηση της Βασιλικής Τσούμπανου από την Πελασγιώτιδα.

Νέο φωτορεπορτάζ από την προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών.



Κώστας Κεραμιδάς: «Θα μιλήσει η ψυχή μας»


Βέβαιος πως η Εθνική Γυναικών θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης (22-30 Σεπτεμβρίου) εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς.

Στέλλα Καλτσίδου: «Δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα»


Η Στέλλα Καλτσίδου είναι σίγουρη για τις δυνατότητες της Εθνικής Γυναικών και θέτει αρχικό στόχο την πρόκριση στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 (22-30 Σεπτεμβρίου).

Εβίνα Μάλτση: «Να μην αφήσουμε κανέναν να νομίσει πως πέρσι ήμασταν πυροτέχνημα»


Η Εβίνα Μάλτση τόνισε πως η Εθνική Γυναικών είναι αποφασισμένη να αποδείξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο (22-30 Σεπτεμβρίου) πως η περσινή τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν ήρθε τυχαία.

"Πρώτη" και Media day στις 5/9 για την Εθνική Ανδρών - Οι 14 παίκτες που έχουν κληθεί .


Το πρωί της Τετάρτης (5/9) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών για την προετοιμασία εν όψει των δύο αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, με την Σερβία (13/9, Ηράκλειο) και την Γεωργία (16/9, Τιφλίδα).

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Διεθνές σεμινάριο διαιτησίας της ΟΣΕΚΑ. (φωτορεπορτάζ)


Όσο πιο καλά γνωρίζουν οι διαιτητές τους κανονισμούς, τόσο καλύτερο θα είναι το πρωτάθλημά μας. Αυτό ήταν το δόγμα του 1ου Διεθνούς Σεμιναρίου Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, που διοργανώθηκε από την ΟΣΕΚΑ, σε συνεργασία με τον ΣΔΕΚΑ και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Βόλου και του οικείου Αθλητικού Οργανισμού Βόλου.