Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το πανόραμα της 4ης μέρας της Τελικής Φάσης του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της τέταρτης ημέρας του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Γ.Σ.Φαλάνης: Αναλαμβάνει τα "μικρά" τμήματα της Ακαδημίας ο Γκουντελάκης - Ανανέωσε όλη η περυσινή ομάδα


Ο Γ.Σ.Φαλάνης ανακοινώνει  την έναρξη συνεργασίας με τον Γκουντελάκη Αντώνη, τελειόφοιτο ΤΕΦΑΑ , με ειδικότητα καλαθοσφαίριση, για τα "μικρά" τμήματα της Ακαδημίας της ομάδας.

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι νεανίδες του Πρωτέα Βούλας (Δηλώσεις)


Πρωταθλήτριες Ελλάδας αναδείχθηκαν από σήμερα οι νεανίδες του Πρωτέα Βούλας καθώς επιβλήθηκαν στο κλειστό του Τσοτυλίου μετά από συγκλονιστικό αγώνα με 43-45 του Παναθηναϊκού.

Κεραυνός Λάρισας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Νασίκα(φώτο)


Καινούργια στέγη και οικογένεια βρήκε  ο Δημήτρης Νασίκας  την καινούρια χρονιά , μετά και την επίσημη αποχώρηση του Εθνικού . συμφωνώντας  σε όλα με την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας.

Ανανεώσεις - Προσθήκες στον Αετό Πλατυκάμπου (Φώτο)


Μετά την  ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο για ακόμη μια χρονιά στον πάγκο του Αετού Πλατυκάμπου, άρχισε ο σχεδιασμός για την καινούρια χρονιά ώστε να έρθει η  άμεση επάνοδος στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ανεβάζει στροφές για τα μεταγραφικά ο Φάρος Λάρισας


Με ταχείς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός της πρωτοεμφανιζόμενης στη Basket League ομάδας, του Φάρου Λάρισας .

Ανανέωσε ο Αναστασόπουλος με τον Ολυμπιακό Βόλου


Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2017-18 συμφώνησαν ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου .

Πρεμιέρα σήμερα στην Σάμο για την Εθνική Παγκορασίδων στο τουρνουά Φιλίας


Στο Βαθύ της Σάμου ξεκινάει σήμερα το διεθνές τουρνουά Φιλίας παγκορασίδων (U15). Στους αγώνες εκτός από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα λάβουν μέρος και η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία. Τις αναμετρήσεις θα μπορείτε να τις παρακολουθήσετε σε live streaming από την samiaki.tv web.

Ανανέωσε και η Δέσποινα Σουλιώτη στην Ολύμπια Λάρισας.


Συνεχίζοντας την συγκρότηση του νέου ρόστερ της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με ικανοποίηση ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την νεαρή και έμπειρη γκαρντ του ΠΑΟΚ, Δέσποινα Σουλιώτη,

Η Συνέντευξη του Μιχάλη Φρουσκλιά στο camp του Αιολικού (φώτο)


Τα απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στα πλαίσια του προγράμματος του camp του Αιολικού ο Μιχάλης Φρουσκλιάς απάντησε σε πολλά ερωτήματα που απασχολούν πολλούς αθλητές του μπάσκετ. 

Συνέχεια στις ανανεώσεις με Σεραφείμ Θέο για τον Α.Σ.Καρδίτσας (Φώτο)


Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σεραφείμ Θέο. 

Ανακοίνωσε Μιχάλη Πάσσα ο Γ.Σ.Σοφάδων


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνεργασία με τον Μιχάλη Πάσσα.

Κύμα ανανεώσεων-αποδεσμεύσεων για τον Ίκαρο Νεάπολης. (φώτο)


Από το ΔΣ της ομάδας ανακοινώθηκε ότι μετά τις ανανεώσεις των Κυριακάκη, Στούμπου, Πατουλιώτη και Οικονόμου, ανανέωσαν για την νέα χρονιά και οι:

Γιώργος Βασιλακόπουλος: "Μόνο η Παγκόσμια Ομοσπονδία FIBA είναι ο θεσμικός φορέας του αθλήματος"


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ιπποκράτη Σφακιανό ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Καρδίτσας


Σύμφωνα με δημοσίευμα του  karditsasportiva άλλη μία προσθήκη επισημοποιήθηκε για το ρόστερ του Ολυμπιακού Καρδίτσας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Ιπποκράτη Σφακιανό, ο οποίος αποτελεί την 3η φετινή μεταγραφή της ομάδας, που αποκτά βάθος και όγκο στη front line!

Με Γιάννη Τσίμα στο πάγκο και τη νέα χρονιά ο Α.Ο. Καλαμπάκας


Η Διοίκηση του Α Ο Καλαμπάκας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τσίμα για τη σεζόν 2017-2018.