Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Tα Highlights του αγώνα Κίμκι - Παναθηναϊκός 76-68


Συνεχίζει αήττητη η Εθνική Ανδρών με το 92-84 επί της Γερμανίας. (φώτο)


Η Εθνική Ελλάδας παρέμεινε αήττητη, η μόνη ομάδα στην Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με το 92-84 επί της Γερμανίας, σε μια αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα. Επόμενο ραντεβού με την Σερβία στο Βελιγράδι (3/12). 

Δηλώσεις Πανούτσου-Σιαμέτη-Μπάτου για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα WBC-Ολυμπιακός Βόλου


Δηλώσεις Παπαδόπουλου - Κομποδιέτα για το ΑΣ Καρδίτσας - Ερμής Αγιάς στο karditsasportiva




Έτοιμος και στους ρυθμούς του Θεσσαλικού ντέρμπι ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας


Ξεπερνώντας έστω και με δυσκολία το εμπόδιο της Καβάλας, ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και «ανέβασε» τα επίπεδα της ψυχολογίας τους ενόψει του αυριανού θεσσαλικού ντέρμπι στην Καρδίτσα κόντρα στον γηπεδούχο ΑΣΚ.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Έτοιμοι να κάνουμε ξανά το καθήκον μας»


Βέβαιος πως παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, η Εθνική Ανδρών θα σταθεί στο ύψος της στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Γερμανία (19:00) στο «Δ. Τόφαλος» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Προεπιλογή για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Εφήβων


Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β’ θα πραγματοποιηθεί η προεπιλογή των καλαθοσφαιριστών που θα σχηματίσουν το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Εφήβων.

Στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων ο Μαργαριτόπουλος .


Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων:

Σταθερά στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2005) ο Αλέξης του Κεραυνού


Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2005):

Πρώτος μπόμπερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Xήρας της Sports Academy


Μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ είναι ο Xήρας  της Sports Academy με 19 τρίποντα  , αφήνοντας  τους Παύλο της Δεσκάτης και  Ουζούνη της Νίκαιας 12 , ισόβαθμους στη δεύτερη θέση καθώς έχουν βάλει από 11 τρίποντα ο καθένας .

Στην κορυφή των σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Ροδολάκης του Ελευθερικού.


Μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ είναι ο Ροδολάκης . του Ελευθεριακού  με 124 πόντους , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παύλο της Δεσκάτης με 121 ενώ ο Καμζελάς της Νίκαια 2012 συνεχίζει στην 3η θέση με τους 8 πόντους που πέτυχε στον αγώνα με τον Ελευθεριακό.

Δυνατό παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Φίλιππο Βέροιας


Η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας για να αγωνιστεί αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 19.00, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, τον Φίλιππο Βέροιας.

Καινοτομεί με μαζορέτες ο Σπάρτακος!!!!!


Καινοτομίες ετοιμάζει η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας , καθώς στο Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Αγριά (7 μ.μ.),  αλλά και για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει φέτος ,  θα υπάρχουν και μαζορέτες που θα δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ και Εθνικών κατηγοριών.(1-2/12)

Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν θα εμφανίζονται με γραμματοσειρά εντόνου κόκκινου χρώματος

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 
1/12/2018 Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Ερμής Αγιάς
Διαιτητές: Σταματόπουλος-Ζαχαρής-Σιμητόπουλος (Τσοπουρίδης)
Κριτές: Καρατάσιος -Μέλλος Θ.-Τασιάς

Νίκη Βόλου - Αιολικός 39-74 (Εφηβικό)


Νίκη Βόλου - Αιολικός   39-74
Δεκάλεπτα: 04-17, 13-32, 24-55, 39-74.
Διαιτητές: Μπουγλός Ι - Παπαγιώτης.
Νίκη Βόλου (Τσιριγωτάκης) : Παπαστρατής 4, Γαλάτος 4, Σούλης 6(2), Αναγνωστίδης ,  Μπούρας , Κουρκούνης 1, Βαλής , Κουτσούκης 10,  Γιαλαμάς , Δελεντζες 14, Γκίκας , Ομορεγκιε  .
Αιολικός: (Σαμαράς Α. ) Καραγιώργος 12, Αντωνίου 7(1), Παρισάκης 7, Κρητικός 2, Σούλης 11(3), Λογοδότης 15(3), Διαμαντής 2, Τσιαπράζης 2 , Χορμόβας 4, Σμυρλής ,  Δαρτιώτης 12,

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες πρωταθλήματος μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας (29/11/2018) φώτο


Για την 1η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε   η 3η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .

Νέοι διεθνείς ορισμοί στο FIBA Europe Cup για Κορομηλά, Καρακατσούνη Χ.


Νέους διεθνείς ορισμούς είχαν για ακόμα μια φορά ο διεθνής καθηγητής διαιτησίας μπάσκετ κ. Κώστας Κορομηλάς, που ορίστηκε κομισάριος σε αγώνα για την Ευρωλίγκα γυναικών στην Τουρκία , όσο και ο διεθνής Βολιώτης διαιτητής κ. Χαράλαμπος Καρακατσούνης που ορίστηκε εκ νέου να διαιτητεύσει αγώνα για το Fiba Europe Cup στη Ρωσία.

Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague


Aποτελέσματα
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου
Νταρουσάφακα - Γκραν Κανάρια  71-75
Ζαλγκίρις Κάουνας - Μιλάνο  83-78
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν  95-71
Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας  88-93