Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Στους Μάγους ο Τάσος Ωραιόπουλος.

Ασταμάτητη η ομάδα των Μάγων ανακοίνωσε και την προσθήκη του Τάσου Ωραιόπουλου ο οποίος αγωνιζόταν στον Κρόνο Τρικάλων.

Πήραν Χρήστο Παπαθεοδώρου οι Δαναοί.


Νέα προσθήκη για τους Δαναούς που ανακοίνωσαν την συνεργασία για 'ένα χρόνο με τον ταλαντούχο νεαρό  Χρήστο Παπαθεοδώρου , που πέρυσι αγωνιζόταν στον Γ.Σ.Μουζακίου.

"Μπάμ" με Κώστα Καλλιάρα από την Αναγέννηση Καρδίτσας

Μεταγραφικό χτύπημα από την Αναγέννηση Καρδίτσας που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Καλλιάρα.

Συνεχίζει στους Ίκαροιυς Τρικάλων o Αχιλλέας Ντούρβας


O Μητσιάδης, μαζί με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης των Ίκαρων , συνεχίζοντας το χτίσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Αχιλλέα Ντούρβα, έναν από τους βασικούς συντελεστές της πρώτης χρονιάς της ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Νέων Γυναικών με 71-67 από το Ισραήλ.



Με όλες τις δυνάμεις της για τη μεγάλη ανατροπή πάλεψε η Εθνική Νέων Γυναικών στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Οράντεα της Ρουμανίας, αλλά δεν τα κατάφερε. Εχασε στις λεπτομέρειες από το Ισραήλ με 71-67 γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στη διοργάνωση.

Τον νεαρό Νικόλαο Τσιανάκα απέκτησαν οι Μάγοι.


Oι Μάγοι ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον 18χρονο φερέλπη νεαρό guard Νικόλαο Τσιανάκα. Ο παίκτης τις δυο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε  με την ομάδα των Πελασγών Καλυβίων.

Ανακοίνωσαν Γιώργο Κολοκοτρώνη οι Μάγοι.

Οι Μάγοι με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστή την απόκτηση του Γιώργου Κολοκοτρώνη , από τον Γ.Σ.Γόμφων.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Γ.Σ.Αλμυρού

Ο  Γ.Σ.Αλμυρού ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια  διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι έτοιμα και ξεκινάει από σήμερα η διάθεση  στους φιλάθλους της ομάδας .

Γέμισε Θεσσαλούς η Σχολή Προπονητών στη Θεσσαλονίκη.

Με προπονητές και όχι μόνο, από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας , γέμισε η Σχολή Προπονητών Γ’ Κατηγορίας , που διοργανώνει  ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζει στους Τιτάνες Παλαμά ο Γιώργος Τσούμας.

Ακόμα μια χρονιά θα συνεχίσει στο ρόστερ της ομάδας των  Τιτάνων  ο Γιώργος Τσούμας μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του Παλαμά.

Αρμένιο : Με Γεροβασίλη στον πάγκο - Πήρε Κώστα Κίτσιο


Συνεχίζοντας με προσεκτικές κινήσεις την στελέχωσή του το Αρμένιο , ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Γεροβασίλης θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας μπάσκετ του Αρμενίου αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος προπονητή Μαίο.

11ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Αγιοκάμπου

Όπως τα τελευταία 10 χρονιά,  έτσι και φέτος, τo τουρνουά μπάσκετ 3on3 Aγιοκάμπου, που αποτελεί πλέον καλοκαιρινό θεσμό για την περιοχή, θα διεξαχθεί από 27 έως και 29 Ιουλίου 2018  στο γήπεδο της Σωτηρίτσας.

Δείτε ζωντανά στις 17:15 τον αγώνα Ισραήλ - Ελλάδα για το Ευρωπαικό Νέων Γυναικών (Β' Κατηγορία)


Ανανέωσαν με Ντίνο Αργύρη οι Ίκαροι Τρικάλων.

Την δεύτερη τους κίνηση πραγματοποίησαν οι Ίκαροι Τρικάλων , που μετά  τον αρχηγό Γιώργο Φούντα ,  ανανέωσαν τη συνεργασία τους και με τον Ντίνο Αργύρη.

Πήρε το "πολυβόλο" Νίκο Κακλαμάνο ο Α.Σ.Καρδίτσας


Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοίνωσε την προσθήκη του Νίκου Κακλαμάνου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, o οποίος έρχεται να προσφέρει προσωπικότητα, εμπειρία και σκοράρισμα στον Α.Σ.Κ. ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.