Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Στις ακαδημίες του Αίολου ο Σούλης Φόρος.


Με ανακοίνωσή του ο Αίολος Τρικάλων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία με τον προπονητή  Σούλη Φόρο για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ιωάννα Χατζηβασιλείου: Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας


Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 Β’ Κατηγορίας,  που διεξάγεται στην Αυστρία, ρίχνεται αύριο η Εθνική Νεανίδων θέλοντας να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη διοργάνωση.

Η ΧΑΝΘ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεωνίδα Ντίνου από τον Γ.Σ.Φαρσάλων. (φώτο)


Η ανακοίνωση:
«Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 18χρονο Ντίνο Λεωνίδα  προερχόμενο από τον ΓΣ Φαρσάλων.

Στη Γαλλία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου η Εθνική U18 3Χ3


Η Εθνική U18 3X3 αναχώρησε σήμερα με τελικό προορισμό το Βουαρόν της Γαλλίας, όπου στις 4 και 5 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο ένας από τους τρεις προκριματικούς ομίλους του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου 2018, το οποίο με τη σειρά του θα φιλοξενηθεί στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας (31/8-2/9).

Στον Μύτικα ο Λάζαρος Χαιρετίδης!!!!!(φώτο)

Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Μύτικα καθώς ανακοίνωσε  την απόκτηση του Λάζαρου Χαιρετίδη , παίκτη με εμπειρίες και από Εθνικές κατηγορίες , που ανεβάζει έτσι τον πήχη για την ομάδα του  Θοδωρή Κουτρούλη, αλλά και του επιπέδου της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Προώθηση των ταλαντούχων παικτών Τσουλούφη και Βουτσελά στην αντρική ομάδα από τον Γ.Σ.Νίκαιας.

Ο Γ.Σ.Νίκαιας , όπως είχε ξεκινήσει από πέρυσι,  ανακοίνωσε και πάλι την προώθηση στην ανδρική ομάδα των νεαρών εξελίξιμων παικτών  του συλλόγου, Βασίλη Τσουλούφη και Kωνσταντίνου Βουτσελά που αποτελούν επιλογές του προπονητή της ανδρικής ομάδας, Αριστοτέλη Παπαναστασίου .

Τον Νικολόπουλο έχει βάλει στόχο η Δόξα Λευκάδας.


Η Δόξα Λευκάδας μπορεί να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική, αλλά με το ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει, μάλλον περαστική θα είναι από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Θωμάς Ζευγαράς στην προετοιμασία της αντρικής ομαδας του Ολυμπιακού!


Και ξαφνικά ανακοινώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την καινούρια σεζόν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε εκτός από τους αναμενόμενους 15, να πάρει και τρία ακόμα παιδιά. Ο λόγος για τους Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Ανδρέα Τσουμάνη και Θωμά Ζευγαρά.

Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ για τη νέα σεζόν


Ένα συναρπαστικό, ανταγωνιστικό και γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, περιμένει το φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας τη νέα περίοδο. Μετά την πρώτη και επιτυχημένη παρουσία του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, η νέα σεζόν αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, φιλοδοξίες και μοναδικές στιγμές.

Πρωταθλητές οι Χαβαζέλες και Bombers στο ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ Μαγνησίας .(φώτο)


Ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη 1/8 , παρουσία του Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου το φετινό Ανεπίσημο Πρωτάθλημα μπάσκετ Μαγνησίας στο Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας.

Γιώργος Βλασσόπουλος: Πάθαμε μπλακ-άουτ τη λάθος στιγμή



Στις αιτίες της ήττας από την Γαλλία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος:

Αποτελέσματα–Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων. Με Ισπανία για τις θέσεις 9-16 η Εθνική μας


Η Ισπανία θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής Εφήβων στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 9-16 που θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου, στις 14.00.