Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (Πανελλήνιο Εφήβων)


Το πανόραμα των αγώνων του Πανελλήνιου Νεανίδων (2η ημέρα)


Το πανόραμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 33ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία μετά και τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας έχει ως εξής:

Παναθηναϊκός-Πιερικός Αρχέλαος 91-45 (Πανελλήνιο Νεανίδων) - Δηλώσεις Μούτσα , Καρατάσιου

Με τον Παναθηναϊκό να μην συναντά ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Πιερικό-Αρχέλαο ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της Τελικής Φάσης του 33ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία. Η κάτοχος του τίτλου επικράτησε με 91-45 επί της ομάδας από την Κατερίνη, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν επιδέχεται κριτική.

Το πανόραμα των αγώνων του Πανελλήνιου Εφήβων (2η ημέρα)


Το πανόραμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 46ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στην Ελευθερούπολη μετά και τους αγώνες της δεύτερης ημέρας έχει ως εξής:

Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 94-55 (Πανελλήνιο Εφήβων) - Καλή παρουσία από Ζευγαρά και Μοσχόπουλο - Δηλώσεις Αυτιά , Κουρμαδιά


Έχοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα οι έφηβοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 94-55 του Κολοσσού Ρόδου στο τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης μέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Ελευθερούπολη Καβάλας, με τον Καρδιτσιώτη Ζευγαρά να σημειώνει 12 πόντους με 2 τρίποντα και τον Τρικαλινό Μοσχόπουλο να βάζει 3 πόντους που ήταν και οι πρώτοι του στο τουρνουά .

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Σύλλας Αιδηψού-ΟΑ Χανίων (Πανελλήνιο Νεανίδων)


Πρωτέας Βούλας-ΠΑΟΚ 78-76 (Πανελλήνιο Νεανίδων) - Δηλώσεις Αναστασοπούλου-Χατζηλεοντή-Κριμίλη


Ένα συναρπαστικό στην εξέλιξή του παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας αλλά και μέσα από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, με τον Πρωτέα να κερδίζει στην παράταση τον ΠΑΟΚ με 78-76.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Πρωτέας Βούλας-ΠΑΟΚ (Πανελλήνιο Νεανίδων)

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Περιστέρι-Άρης (Πανελλήνιο Εφήβων)


Περιστέρι - Άρης 69-67 (Πανελλήνιο Εφήβων) - Θετικοί Βησσαρίου και Φρύδας - Δηλώσεις Κάδρα - Σιδηροηλία.


Αήττητο παρέμεινε το Περιστέρι στη δεύτερη μέρα του Πανελληνίου Εφήβων που συνεχίζεται στην Ελευθερούπολη καθώς επικράτησε με 69-67 του Αρη, ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία φάση.

Δάφνη Αγίου Δημητρίου – Νίκη Λευκάδας 92-67 (Play Off Α1 Γυναικών)


Για τις θέσεις 3-4 των Play Off πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών η Δάφνη Αγίου Δημητρίου επικράτησε με 92-67 της Νίκης Λευκάδας και προηγείται με 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Σύλλας Αιδηψού-ΟΑ Χανίων 36-59 (Πανελλήνιο Νεανίδων) - Δηλώσεις Τσαβόνι - Δασκουλίδου


Σε ένα παιχνίδι όπου η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ, τα Χανιά επικράτησαν εύκολα του Σύλλα Αιδηψού με 36-59 για τη δεύτερη μέρα αγώνων της Τελικής Φάσης του 33ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Ασπίδα Ξάνθης-Προμηθέας Πάτρας (Πανελλήνιο Εφήβων)

Ασπίδα Ξάνθης-Προμηθέας Πάτρας 51-90 (Πανελλήνιο Εφήβων) - Δηλώσεις Μαντζούκα - Παπαδόπουλου


Την πρώτη του νίκη στο Πανελλήνιο Εφήβων της Ελευθερούπολης πέτυχε ο Προμηθέας Πάτρας που επικράτησε άνετα με 90-51 της Ασπίδας Ξάνθης.

Αποτελέσματα Play Out Α1 Γυναικών .Στην Α1 ο Πανιώνιος στην Α2 ο Ηρακλής


Στην Α1 Γυναικών θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε με 78-70 του Ηρακλή σε αναμέτρηση για τα Play Out κάνοντας το 3-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις , ενώ αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης του χρόνου θα παίζει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. (περιλαμβάνονται και οι αγώνες της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος).

Διαδικτυακά ο αγώνας Ιωνικός Νίκαιας-Α.Σ.Κ. - Όλες οι μεταδόσεις σε Α2 και Γ' Εθνική Ανδρών.

Το ΔΣ της ΕΟΚ ενέκρινε την χορήγηση άδειας για την διαδικτυακή κάλυψη των αγώνων της Α2 Ανδρών:

To πανόραμα των play off της EuroLeague - Τα ζευγάρια του final-4


Aποτελέσματα
16/4/2019 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια 94-68
Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας  76-43

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΣΚΚΘ).


Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΣΚΚΘ) μετα τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την  22/4/2019,  με την εξής σύνθεση:

Νίκη Βόλου: Ευχαριστίες και συμπεράσματα από το τριήμερο των ακαδημιών μπάσκετ στην Πάτρα. (Φώτο)


Το χρονικό διάστημα από τις 20 έως 22 Απριλίου τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ κ. Χαράλαμπο Τουτουτζόγλου ταξίδεψαν στην πόλη της Πάτρας κι έδωσαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες με σωματεία της πόλης.

Ανακοίνωση-Απάντηση στους καλαθοσφαιριστές του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 από τη Διοικούσα επιτροπή 2017-18.


Η Διοικούσα επιτροπή 2017-18 του Ολυμπιακού Βόλου απαντά στην προ ημερών ανακοίνωση των  καλαθοσφαιριστών της ομάδας του Βόλου.

Αλλαγές σε αγώνες της Α2, Β' και Γ’ Εθνικής Ανδρών


Η ΕΟΚ  ενημερωσε ότι μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Φίλιππος Βέροιας-ΚΣ Γέφυρας για την 28η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών (2ος Όμιλος) αντί 4/5/2019, θα διεξαχθεί στις 5/5/2019 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας.

Ζωντανά στις 16:00 Ασπίδα Ξάνθης-Προμηθέας Πάτρας (Πανελλήνιο Εφήβων)


Ζωντανά στις 18:00 Περιστέρι-Άρης (Πανελλήνιο Εφήβων)


Ζωντανά στις 20:00 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου (Πανελλήνιο Εφήβων)


Ζωντανά στις 20:00 Παναθηναϊκός-Πιερικός Αρχέλαος (Πανελλήνιο Νεανίδων)

Ζωντανά στις 18:00 Πρωτέας Βούλας-ΠΑΟΚ (Πανελλήνιο Νεανίδων)


Ζωντανά στις 16:00 Σύλλας Αιδηψού-ΟΑ Χανίων (Πανελλήνιο Νεανίδων)


Το πανόραμα των αγώνων του Πανελλήνιου Νεανίδων


Το πανόραμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 33ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία έχει ως εξής:

Το πανόραμα των αγώνων του Πανελλήνιου Εφήβων.


Το πανόραμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 46ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στην Ελευθερούπολη έχει ως εξής: