Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Σε Κρήτη και Βόλο το Παγκόσμιο Εφήβων U-19 και το Ευρωπαϊκό U18 αντίστοιχα .


Η Κρήτη θα γίνει το επίκεντρο του Παγκοσμίου Μπάσκετ για μία ακόμη φορά.

Δηλώσεις Σκουρτόπουλου-Μάντζαρη-Μήτογλου για τον αυριανό αγώνα με τη Σερβία


Διαβάστε τι δήλωσαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, καθώς επίσης ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Ντίνος Μήτογλου για την αυριανή αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με τη Σερβία (13/9, 21:00) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019:

Φιλική νίκη του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta επί του Α.Ο.Καλαμπάκας με 62-54. (φώτο)


Τη νίκη με 62 - 54 πήρε ο Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta, στον φιλικό αγώνα που ολοκληρώθηκε  πριν λίγο , στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαρσάλων, απέναντι στον Α.Ο. Καλαμπάκας.

ΕΟΚ: Παρουσίαση χορηγικής συνεργασίας με την Avance. - ΔηλώσειςΤσαγκρώνη, Πρίντεζη, Τσακατούρα.


Τη νέα χορηγική τους συνεργασία παρουσίασαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η εταιρεία Avance Rent a Car στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εθνική Γυναικών: Ενσωματωθήκαν Νικολοπούλου και Σπυριδοπούλου


Την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (22-30/9 Τενερίφη) συνεχίζει η Εθνική Γυναικών.

Οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών


Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών έχουν ως εξής:

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Παναγιώτη Ερμείδη.


Την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ Παναγιώτη Ερμείδη με τον οποίο προσθέτει ταλέντο και ενέργεια στην ομάδα , ολοκληρώνει την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής , ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ .

Ολυμπιακός Βόλου: Έναρξη συνεργασίας με Νάνσυ Σχοινά (υποδομές) .


Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας των τμημάτων υποδομών του τμήματος Μπάσκετ και συγκεκριμμένα του τμήματος κορασίδων με την κυρία Σχοινά Νάνσυ που είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση.

Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta :Τρίτο φιλικό σήμερα με Καλαμπάκα.


Μετά τους αγώνες με Λοκρό Αταλάντης και Νίκη Βόλου ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta, δίνει σήμερα  Τετάρτη 12/9 νέο φιλικό αγώνα.

Σεφτέ στις νίκες ο Ερμής Αγιάς Λάρισας, 64-66 τον Έσπερο Λαμίας.


Σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο «Χαλκιοπούλειο», ο Ερμής Αγιάς κέρδισε με 66-64 τον Έσπερο Λαμίας, καταφέρνοντας να δείξει χαρακτήρα στο φινάλε του αγώνα.