Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

"Πρώτη" για το παιδικό του Αστέρα Λάρισας στις 5/9

Οι προπονήσεις ξεκινάνε την Δεύτερα στις 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ για την παιδική ομάδα(παιδιά γεν.2001-2002) και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν και τα μικρότερα τμήματα. Για συμμετοχές και πληροφορίες στο  τηλ. 6936-971656.

Ξεκίνημα στις 5/9 για την ομάδα του Γυμναστικού Α.Σ. Καρδίτσας


Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι υποχρεώσεις της αντρικής ομάδας του Γυμναστικού Α.Σ. Καρδίτσας με την πρώτη προπόνηση να έχει οριστεί στις 18:30 στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Παράλληλα ξεκινάνε και οι εγγραφές κάθε μέρα απο 5/9/2016 και ωρα 18:00-20:00 στο κλειστό γυμναστήριο για κοριτσάκια κ αγοράκια από 6 χρονών και πάνω για τις λίγες θέσεις που έχουν μείνει ακόμη ανοικτές στο πρόγραμμα μας.

Γ.Σ.Λάρισας: Δηλώσεις προέδρου - προπονητή - παικτών κατά την παρουσίαση των αθλητών(29/8)


Κωνσταντίνος Δασταβρίδης (πρόεδρος)
«Την προσπάθεια αυτή την ξεκίνησα μόνος μου, καταφέραμε να κάνουμε τις μεταγραφές που γνωρίζεται και η αλήθεια είναι ότι ανεβάσαμε πάρα πολύ τον πήχη.
Θέλουμε λοιπόν τη στήριξη των συμπολιτών μας, πέρυσι η ομάδα είχε χορηγούς - σπόνσορες.  Φέτος θα χρειαστεί, θα ζητήσουμε μάλλον να μας ξανά βοηθήσουν  και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, να φτάσουμε στο σημείο που να μην υπάρχουν,αν θέλετε έστω και τα προηγούμενα που υπήρχαν».


Ανακοίνωσε Μανωλόπουλο η KAE Τρίκαλα BC Aries


Έναν πολύπειρο παίκτη της Α1 απέκτησαν τα Τρίκαλα.
Ο λόγος για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Τρικαλινού μπάσκετ. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Power Forward Σωτήρη Μανωλόπουλου (16/11/1987, ύψος 2.08).

Α.Σ. Μύτικας Λάρισας : Έναρξη σεζόν 2016-2017

Το Φθινόπωρο έφτασε και μαζί του πλησιάζει και η έναρξη μιας ακόμη μπασκετικής περιόδου. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το φετινό πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων του σωματείου μας.
Οι εγγραφές ξεκινούν από αύριο 1 Σεπτεμβρίου 2016.
Τηλέφωνα επικοινωνίας :

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ


Η νέα αθλητική χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ στο Βόλο, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων αθλητριών και αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ταυτόχρονα με το παρόν και τις αγωνιστικές του ομάδες , τη γυναικεία ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία , βασιζόμενη κυρίως σε Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και την αντρική ομάδα που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , φροντίζει να δημιουργεί και το ελπιδοφόρο μέλλον του.

Εθνικός Λάρισας: Διοργανώνει μια εκδήλωση γιορτή του αθλητισμού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εθνικός Λάρισας διοργανώνει μια εκδήλωση γιορτή του αθλητισμού, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα. Προσκεκλημένοι αυτής της γιορτής είναι αγόρια και κορίτσια 8-13 ετών που τους καλούμε να παίξουν, να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να γνωριστούν με το σύλλογο. Στο κέντρο της πλατείας θα στηθούν λιλιπούτεια γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, με τους μικρούς αθλητές να χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός σουτ για παιδιά!

Έναρξη στις 1/9 για την Ακαδημία μπάσκετ του Α.Ο.Καλαμπάκας


Σας γνωρίζουμε ότι η έναρξη της Ακαδημίας μπάσκετ του Α.Ο.Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 01/09/2016 & Παρασκευή 2/9/2016 & ώρες από 14.30μμ έως 17.00 μ.μ με εγγραφές για τη νέα χρονιά 2016-2017, συνάντηση στο (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καλαμπάκας).

Καλούνται όλοι οι γονείς, αθλητές πού ανήκουν στο Σύλλογο και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτόν να παρευρεθούν στις άνωθεν αναγραφόμενες ημέρες & ώρες.

BCVolos: Πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων.


Την Παρασκευή 2/09/2016 και ώρα 20.30 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων του BCVolos (ΑΝΔΡΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ- Β' ΟΜΑΔΑ -ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος (Γλαδστώνος-Ρ.Φεραίου)! Εκεί θα ενημερωθούν όλοι οι αθλητες για τον προγραμματισμό της Νέας χρονιάς και τις προπονήσεις.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Νίκαιας


Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Νίκαιας την Παρασκευή 19/8/2016 με την συμμετοχή όλων των παικτών παλαιών και νέων . Αρχικά μίλησε η διοίκηση στους παίκτες και στη συνεχεία το λόγο πήρε ο νέος προπονητής Δημήτρης Πατάκης. 
Το ρόστερ στης ομάδας απαρτίζετε από τους εξής:

Α.Σ.Καρδίτσας:Στο ρόλο τιμ μάνατζερ ο Γιώργος Τσιαμούρας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει πως ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τσιαμούρας, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα ακολουθήσει ως αθλητής το πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας. Παραμένει όμως παρών στη φετινή μεγάλη προσπάθεια του Α.Σ.Κ., που έχει μπροστά του την πρόκληση της Β’ Εθνικής.