Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Γιάννης Γερεουδάκης: "Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι"


Στην προσπάθεια των παικτριών του αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Ουκρανία ο προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών Γιάννης Γερεουδάκης.

Δηλώσεις Παπαθεοδώρου – Αγραβάνη μετά το παιχνίδι Ελλάδα-Ισπανία


Η Ελλάδα έκανε το 3 / 3 στο Διεθνές Τουρνουά που φιλοξενήθηκε στα Χανιά και στο Ρέθυμνο με την τρίτη νίκη να σημειώνεται επί της Ισπανίας με το rotation να περιορίζεται και τον Ηλία Παπαθεοδώρου να περιμένει την αυριανή προπόνηση, για να δει τελικά ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να επιλέξει τους 12 που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών που αρχίζει στις 15 Ιουλίου στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.

Νίκη της Εθνικής Νέων και επί της Ισπανίας με 79-74 στο Διεθνές Τουρνουά U20


Στο πιο δυνατό φιλικό του τουρνουά η Εθνική Νέων Ανδρών νίκησε και την Ισπανία 79-74, περιμένοντας πλέον το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 15 Ιουλίου στα Χανιά.

Νίκη της Εθνικής Νέων Γυναικών επί της Ουκρανίας με 70-63 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Άλλη μια νίκη σημείωσε η Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄Κατηγορίας) που διεξάγεται στο Εϊλάτ του Ισραήλ.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 4η ημέρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Β’ Κατηγορία)


Τέταρτη ημέρα  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Νέων Γυναικών στο Εϊλάτ με την Εθνική μας να κερδίζει την ομάδα της Ουκρανίας  με  70-63.

Γ.Σ. Ερμής Αγιάς: Νέο Δ.Σ μετά τη Γενική Συνέλευση (όλα τα ονόματα)


Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου η οποία προήλθε μετά τη Γενική Συνέλευση και την πρώτη συνεδρίαση των 15 μελών που το συνθέτουν.

Ανανέωσε με Αστέρα ο "μπόμπερ" Μανώλης Γεωργάκης


Ο Α.Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μανώλη Γεωργάκη για μια ακόμη αγωνιστική σαιζόν.

Ριζούλης Θεόδωρος: "Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την άνοδο στην Α2"


Με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς  Θεόδωρος Ριζούλης ανέφερε:

Παρελθόν από τον Ερμή Αγιάς ο Νάσος Περρωτής


Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Νάσο Περρωτή , ο οποίος αγωνίστηκε με το σύλλογο μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Α.Ο Αστέρας : Ανανέωσε ο αρχηγός Αποστόλης Μπίνας


Ο Α.Ο Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της ανδρικής ομάδος Αποστόλης Μπίνας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για μια ακόμη χρονιά. 

Η Κατερίνα Σιμιτζή για άλλη μία χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου


Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μία ακόμη χρονιά η νεαρή Κατερίνα Σιμιτζή, καθώς αποκτήθηκε , εκ νέου , με υποσχετική ενός έτους από την Ανάληψη. 

Δείτε στις 20:30 ζωντανά από το Εϊλάτ τον αγώνα Ελλάδα - Ουκρανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών