Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Μαζί και τη νέα χρονιά Καλογερόπουλος και Αγριά.


Η ομάδα της Αγριάς μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργος Βλιώρα και τις μεταγραφές του Γιώργο Ίλτσογλου και Βασίλη  Παλάσκα προχώρησε στην  ανανέωση της  συνεργασίας  με τον  Χρήστο Καλογερόπουλο που την χρονιά που μόλις τελείωσε ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδος , αλλά και 4ος σκόρερ του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ με 389 πόντους και 20 τρίποντα .

Δεύτερη μεταγραφική κίνηση από τα Σουφλάρια.ο Κώστας Δρουμτσέκας


Στη δεύτερη μεταγραφή για την περίοδο 2019-2020 προχώρησαν τα Σουφλάρια , αποκτώντας τον 19χρονο Κωνσταντίνο Δρουμτσέκα από το σωματείο ΑΠΣ "Πτολεμαΐδα"!

H τελετή λήξης της ακαδημίας του Μύτικα Λάρισας (Φώτο)

Tην Παρασκευή 7/6 έγινε η τελετή λήξης της ακαδημίας του Μύτικα Λάρισας με διάφορους διαγωνισμούς και επίδειξη των όσων έμαθαν τα παιδιά στη διάρκεια της χρονιάς.

Επιστροφή Ρουκά στο τιμόνι του Μύτικα - Ανανεώσαν Σιαμέτης, Κοντογιάννης και Γκουλιάκος


Το διοικητικό συμβούλιο του  Μύτικα Λάρισας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Ρουκά.

Πρόγραμμα τελικής φάσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων


Το πρόγραμμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 46ουΠανελλήνιου  Πρωταθλήματος Παίδων 2018 - 2019 που θα φιλοξενηθεί στο Μέτσοβο, έχει ως εξής:

Με ήττα ολοκληρωσε τη Β' φάση του Πανελλήνιου παίδων ο Κεραυνός.


Με ήττα 63-35 έκλεισε τους αγώνες του στη Β' φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων ο Κεραυνός , καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει του Αστέρα Καβάλας  , ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο τουρνουά .

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Παίδων Αστέρας Kαβάλας, Προμηθέας Π. και Κάλυμνος Το πανόραμα της Β’ φάσης

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Παίδων με τις ομάδες του Αστέρα Kαβάλας, Προμηθέας Π. και Καλύμνου να παίρνουν τα εισιτήρια για την τελική φάση, εκεί που βρίσκονται ήδη Πανιώνιος, Δέκα και Περιστέρι .

Πρόγραμμα τελικής φάσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (φώτο)


Το πρόγραμμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 30ου  Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Κορασίδων 2018 - 2019 που θα φιλοξενηθεί στα Λουτρά Αιδηψού, έχει ως εξής:

Ήττα από το Αγρίνιο για τις κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά (Β’ φάση Πανελλήνιου Κορασίδων)


Οι Τιτάνες  Παλαμά δεν κατάφεραν να προβάλουν σθεναρή αντίσταση στην ομάδα του ΦΙΜΠΑ Πήγασος,  την τελευταία ημέρα της Β’  φάσης  Πανελλήνιου Κορασίδων , γνωρίζοντας την ήττα με 35-50.

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Κορασίδων ΕΚ Καβάλα , Σύλλας και Α.Ο.Χανίων - Το πανόραμα της Β’ φάσης


Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Κορασίδων με τις ομάδες του ΕΚ Καβάλα , Σύλλας και Α.Ο.Χανίων να παίρνουν τα εισιτήρια για την τελική φάση, εκεί που βρίσκονται ήδη Παναθηναϊκός-Κρόνος Αγ. Δημητρίου και ΠΑΟΚ .

Καλαμπάκα - Αίολος (Παμπαίδων Τρικάλων)


Σ΄ενα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε χθες στο Βλαχάβειο κλειστό της Καλαμπάκας , για το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Αίολου επικράτησε του ΑΟΚ.

Συνεχίζει στο τιμόνι των Γόμφων ο Μάκης Αλεξίου.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν οι Γόμφοι προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασία με τον πρωτεργάτη αυτής της επιτυχίας  και ικανότατο προπονητή , Μάκη Αλεξίου.

Συνεχίζει με τους Δαναούς ο Κώστας Χατζής.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις συνεργασιών με την ομάδα των Δαναών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Κώστας Χατζής θα συνεχίσει στην Τρικαλινή ομάδα για δεύτερη σερί σεζόν.

Συνεχίζουν με τον Ίωνα οι Χρήστος Βασιλείου και Παναγιώτης Κουμπούνης.


Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα και τις μεταγραφές του Τάσου Μαντζουράνη και Χάρη Σιδερή ήρθαν και δυο πρώτες ανανεώσεις συνεργασιών για την ομάδα του Ίωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Χρήστος Βασιλείου και ο Παναγιώτης Κουμπούνης θα συνεχίσουν στην ομάδα του Βόλου.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας ΑΕΛ.(φώτο)

Πραγματοποιήθηκε εχθές 18/6/19 στον χώρο του Pisina Summer Coffee Bar η τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας ΑΕΛ.

Ανανέωσαν με Γιάννη Βλάχο οι Ίκαροι Τρικάλων.


Την πρώτη τους κίνηση  για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν οι Ίκαροι Τρικάλων μετά την οριστικοποίηση του προπονητικού σταφ, καθώς ανακοίνωσαν  την ανανέωση της συνεργασίας τους  με τον  Γιάννη Βλάχο.

Φιλικοί αγώνες στα Τρίκαλα για τους «μικρούς» του Ολυμπιακού Βόλου


Στα Τρίκαλα ταξίδεψαν οι «μικρές» ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι παίδες και οι κορασίδες των «ερυθρολεύκων» έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της πρότυπης ακαδημίας foudas.b.c  στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της νέας και καλά οργανωμένης αυτής ακαδημίας.

Ο Αχιλλέας Ζυγελόπουλος «ΜΑΖΙ» στη νέα εποχή του Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ. - Οι πρώτες δηλώσεις.


Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Τυρνάβου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Αχιλλέα Ζυγελόπουλο για τη νέα σεζόν.