Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Μπαράζ ανανεώσεων και αποχωρήσεων απο το Basketball Club Larissa


Το Basketball Club Larissa με την σύμφωνη γνώμη και του  προπονητή  Νίκου Φλώρου ανακοίνωσε την συνέχιση  της συνεργασίας για τη σεζόν 2019-2020 με έξι παίκτες και συγκεκριμένα με τους
 Χάρη Γκιθώνα, Πέτρο Ποταμιάνο, Νίκο Παπουτσή, Θέμη Οικονόμου, Θοδωρή Σύκα και Δημήτρη Κλησιάρχη, ενώ λύθηκε η συνεργασία με τους Σπύρο Κορδάμπαλο, Γιώργο Μαργαρίτη, Νικήτα Ψημίτη, Σωτήρη Γουγουλιά.

Στιγμιότυπα του αγώνα Αστέρας Καβάλας- Κεραυνός Λάρισας 63- 35 (Β’ φάσης Πανελλήνιου παίδων)


Ποιά είναι η αγαπημένη κίνηση του κάθε παίκτη της Εθνικής Εφήβων .


Λύθηκε η συνεργασία Γ.Σ.Νίκαιας και Κίμωνα Μπλιάτζα


Το ΔΣ του Γ.Σ.Νίκαιας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή Κίμωνα Μπλιάτζα, που αναδείχθηκε πρώτος scorer της Α1 κατηγορίας ΕΣΚΑΘ 2018-2019 έχοντας  537 πόντους με 42 τρίποντα.

Ανανέωσε ο Τζιοβάρας στους Ικάρους Τρικάλων


Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων, πιστό στην γραμμή που αποφάσισε να ακολουθήσει ποντάροντας στο ντόπιο μπασκετικό υλικό, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη σεζόν με τον Βασίλη Τζιοβάρα.

Συνεχίζουν μαζί Ίωνας και Δημήτρης Τζήμας

Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Τζήμα ο οποίος τελείωσε την περσινή χρονιά με 146 πόντους και 14 τρίποντα.

Επιστροφή Τσιοκάνη στο Μύτικα - Ανανέωσαν Σκύφτας και Τοπαλούδης.


Συνέχεια ανανεώσεων  για τον Μύτικα που συνεχίζει  τη συνεργασία για ακομη μια χρονιά με τους Θάνο Σκύφτα και Παναγιώτη Τοπαλούδη, ενώ ανακοίνωσε και την επιστροφή στην ομαδα του ΜίλτουΤσιοκάνη από τον δανεισμό του στον Αστέρα Λάρισας.

Παραμένει στην Αγριά και ο Αντώνης Μητρουλάς..


Συνεχίζουν μαζί Αγριά  και ο πολύπειρος μπόμπερ Αντώνης Μητρουλάς, ένας από τους αρχηγούς της ομάδας , καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά.

Nέος γυμναστής στους Δαναούς o Θάνος Πισμίσης


Ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα, ανακοίνωσε την ένταξη στο τεχνικό τιμ του συλλόγου και την συνεργασία με τον γυμναστή και καθηγητή φυσικής αγωγής, Θάνο Πισμίση.

Το αντίο και τα "ευχαριστώ" του Νάσου Μίζιου στον Αστέρα .


Ο Νάσος Μιζιος , υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αστέρα , με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει μετά από 3 χρόνια από την ομάδα , ευχαριστώντας την Διοίκηση τους γονείς και τους αθλητές  του συλλόγου.

Λύση συνεργασίας του Αστέρα με το Νάσο Μιζιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ του Α.Ο Αστέρα ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Νάσο Μιζιο για την τριετή άψογη συνεργασία που ολοκληρώθηκε φέτος.

Προετοιμασία στις Σέρρες με την Εθνική Εφήβων για τον Θωμά Ζευγαρά.


H EOK ανακοίνωσε ότι καλούνται οι παρακάτω αθλητές της Εθνικής Εφήβων να βρίσκονται τη Δευτέρα 24/6/2019 και ώρα 08.30 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να αναχωρήσουν για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων στις Σέρρες ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019:

Στα Σκόπια για φιλικά με την Εθνική Νεανίδων η Χρυσάνθη Μπενέκη.


Για την πόλη των Σκοπίων αναχώρησε σήμερα η Εθνική Νεανίδων προκειμένου να δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα B' Κατηγορίας (5-14/7).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α1-Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-20



ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ............ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΕΣΚΑΘ 2019-20



ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α-2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99 του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.0.Κ, καθώς και της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε  το πρωτάθλημα Α-2 κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Θ. περ.2019-2020 με τους παρακάτω όρους :

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α1 ΕΣΚΑΘ 2019-20



ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Α-1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/99 του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.0.Κ, καθώς και της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε  το πρωτάθλημα Α-1 κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Θ. περ.2019-2020 με τους παρακάτω όρους :

Ανανέωσε και ο Θανάσης Φοινικόπουλος με τον Ίωνα.


Στον Ίωνα  σήκωσαν τα μανίκια και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ώστε του χρόνου η ομάδα  να είναι ακομα ποιο  ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Στο προπονητικό τιμ του Γ.Σ.Γόμφων ο Γιώργος Μήτσας


Ο Γ.Σ. Γόμφων , ανακοίνωσε ότι ενισχύεται το τεχνικό δυναμικό του συλλόγου με τον γυμναστή Γιώργο Μήτσα .