Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Εγκύκλιο σχετικά με το εργόσημο των διαιτητών εξέδωσε ο ΕΦΚΑ


Εγκύκλιο σχετικά με το εργόσημο εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Πρώτοι μπόμπερ της Α1 ΕΣΚΑΘ Γούλας και Μουράτης . Αναλυτικά οι δύο όμιλοι.(18η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ , βρίσκεται ο Στέλιος Γούλας του Γ.Σ.Σοφάδων που έπιασε τον Φώτη Μουράτη του Γ.Σ.Νίκαιας έχοντας 52 τρίποντα ο καθένας , ενώ ο Παναγιώτης Δαουλάρης του ΓΣΕ Ελασσόνας και ο Αποστόλης Μαργαριτόπουλος του Αετού Πλατυκάμπου μοιράζονται τη τρίτη θέση έχοντας πετύχει και οι δυο από 48 τρίποντα.

Στην κορυφή των σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Μπλιάτζας . Αναλυτικά οι 2 όμιλοι (18η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ και των δύο ομίλων της Α1 ΕΣΚΑΘ παραμένει ο Kίμωνας Μπλιάτζας . του Γ.Σ.Νίκαιας με 488 πόντους , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παναγιώτη  Παπούλια  του Γ.Σ.Αλμυρού με 409, ενώ ο Γρηγόρης Λιάπης του Γ.Σ. Ελασσόνας με 368  βρίσκεται στην 3η θέση .

Πρόγραμμα Ημιτελικών - Τελικών σχολικού πρωταθλήματος Λάρισας


Μετά από πολλές ερωτήσεις αναγνωστών και μετά από νέα ενημέρωση που είχαμε , σας πληροφορούμε ότι δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή και οι δύο ημιτελικοί Λάρισας θα γίνουν όπως ακριβώς σας είχαμε ενημερώσει.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παιχνίδι Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ - Εθνικός Πειραιά 117-99