Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Εθνική Ανδρών :Η προϊστορία με Καναδά και οι συνθέσεις των ομάδων.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε, δύο ώρες μετά μεσάνυχτα (02.05, ΕΡΤ3) τον Καναδά στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουνρουά που φιλοξενείται στην Βικτώρια.

Συνεχίζει στον Ίωνα ο νεαρός Ζήσης Καραμπατής.

Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Ζήση Καραμπατή.

Ενός λεπτού σιγή στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά, για την φρικιαστική υπόθεση που συγκλονίζει εσχάτως τον Καναδά

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά στη Βικτώρια του Καναδά, όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές.

Με Γρηγόρη Γιασσάρη και τη νέα χρονιά οι Ίκαροι Τρικάλων.

Οι Ίκαροι Τρικάλων ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Γρηγόρη Γιασσάρη.

Βλασσοπούλου και Κοτοπούλη οι πρώτες μεταγραφές στο γυναικείο του Ολυμπιακού Βόλου

Δύο από τα πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα στο τμήμα γυναικείου Μπάσκετ ανακοίνωσε η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και συγκεκριμένα τις Βλασσοπούλου  Γεωργία και Κοτοπούλη Μαρίνα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλύει τον Καναδά , πρώτο αντίπαλο της Εθνικής Ανδρών στο Προολυμπιακό.

Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη για τον πρώτο της αγώνα στο Προολυμπιακό τουρνουά στην Βικτώρια (30/6, 02.05 ώρα Ελλάδας) και ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο, Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τον πρώτο αντίπαλο, τον οικοδεσπότη Καναδά.

Στην Εθνική Νέων Γυναικών Πατούνη και Μοδέα.

Η Εθνική Νέων Γυναικών αρχίζει την προετοιμασία της για τους Διεθνείς Αγώνες FIBA Europe Challengers (13-18/7, Γερεβάν).

Ο Βησσαρίου στο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Νέων Ανδρών έχει προγραμματισμένη προπόνηση στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ την Πέμπτη 1η Ιουλίου στις 17.00.

Η ΕΣΚΑΘ για Σπανούλη: «Ο Βασίλης αποτελεί -και πρέπει να αποτελεί- πρότυπο για χιλιάδες παιδιά»

Ο διάσημος καλαθοσφαιριστής, Θεσσαλός την καταγωγή και ειδικότερα Λαρισαίος, Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση από την ενεργό δράση, σε ηλικία 39 ετών.

Το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης της Α2 Ανδρών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης της Α2 Ανδρών , που είναι το εξής: 

Πελαργός - MARSA 60-93 (Παιδικό Λάρισας)

Η MARSA στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική , επικράτησε με 93-60 του Πελαργού , έκανε το 3 στα 3 και πλέον , με φυσιολογικά αποτελέσματα στους αγώνες της Τετάρτης, θα παίξει την Κυριακή για την πρωτιά του 2ου ομίλου κόντρα στον Ν. Κεραυνό.