Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Πιτίνο: «Περήφανος για τα παιδιά» - Λούντζης: “Περιμένουμε τον Νικ και τον Βασίλη”

 

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι διεθνείς στην προετοιμασία, αλλά και αυτή που κατέβαλαν απέναντι στη Σερβία στον τελικό του Τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank».

Ελλάδα-Σερβία 64-75 για το τουρνουά “Ακρόπολις Eurobank”

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε στον άτυπο τελικό του τουρνουά Ακρόπολις Eurobank με 75-64 από την Σερβία στο ΟΑΚΑ.

Η Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Ιταλία – Ελλάδα 77-57 (vid)

 

Ο Βασίλης Μασλαρινός και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Εθνικής Γυναικών από την Ιταλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ευρωμπάσκετ 2021.

Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Ιταλία – Ελλάδα 77-67.(Φώτο)

Με την Εθνική να πραγματοποιεί το καλύτερο παιχνίδι της αλλά ταυτόχρονα να μην μπορεί να γευτεί τη νίκη απέναντι στην Ιταλία που επικράτησε με 77-67, η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωμπάσκετ 2021.    

Αστέρας - ΕΑΛ 82-40 (Παιδικό Λάρισας) ΦΩΤΟ

   

Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Αστέρας,  καθώς μετά την χθεσινή του νίκη επί της Ολύμπια , επικράτησε και σήμερα στο κλειστό του Αλκαζάρ με 82-40 της ΕΑΛ.

Στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας ΤΡΙΚΑΛΑ14 (T.F.B.A) ο Μάκης Αλεξίου

Δεν άργησε να βρει στέγη ο Μάκης Αλεξίου μετά την αποχώρησή του από τους Γόμφους , καθώς η ακαδημία ΤΡΙΚΑΛΑ14 (T.F.B.A) ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον πολύπειρο  προπονητή.

Ρικ Πιτίνο: «Ζούμε με το νόμο του Μέρφι» (vid)

 


Ο Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσίασε η Εθνική ομάδα στο αμυντικό κομμάτι μετά τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο για το Τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank».

Ελλάδα-Πουέρτο Ρίκο 77-69 για το τουρνουά “Ακρόπολις Eurobank” (Φώτο)

Η Εθνική Ανδρών επικράτησε 77-69 του Πουέρτο Ρίκο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του τουρνουά “Ακρόπολις Eurobank”.