Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ο Ολυμπιακός, 69-55 τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 69-55 στο ντέρμπι των «αιωνίων» και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο (το πρώτο είχε πάρει νωρίτερα η Ελευθερία Μοσχάτου) για τον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που διεξάγεται στο Κ.Γ. Κλαδίσου των Χανίων. 

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 59-62 (Euroleague) Φώτο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με νίκη τη φετινή του πορεία στην Ευρωλίγκα, καθώς επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη με 62-59 για την 34η αγωνιστική.

Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών η Ελευθερία Μοσχάτου , 71-61τον ΟΑ Χανίων.

Η Ελευθερία Μοσχάτου θα δώσει το παρών στον τελικό της Κυριακής του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών που διεξάγεται στα Χανιά, καθώς επικράτησε με 71-61 του ΟΑ Χανίων.

Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα: "Χωρίς προβλήματα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ"

Με στόχο την 9η της νίκη στο πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει και ομαδικό ιστορικό ρεκόρ νικών στην Stoiximan Basket League, η Λάρισα φιλοξενεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (09/04, 20:00) στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Σε αγωνιστική ετοιμότητα ο Αίολος/Γόμφοι

Στο τέλος έφτασε η προετοιμασία για τον Αίολο/Γόμφοι, όπου το Σάββατο στις 3 μ.μ. για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό κλειστό Τρικάλων τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης της Α1 Γυναικών

Το πρόγραμμα της Γ΄ Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών είναι το εξής:

Φιλανθρωπικός αγώνας αγάπης και προσφοράς από τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας


Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στον Βόλο ,  για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού που θα αποσταλεί στους Γιατρούς του Κόσμου , για την ασφαλή μεταφορά – παράδοση στον προσφυγικό άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας.

Επιμορφωτική συγκέντρωση από τον Σ.Δ.Κ.Μ. - Ξεκινά η νέα σχολή διαιτησίας - Ευχές για περαστικά στον Σούλη.



Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 11/04/2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συγκέντρωση.