Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αρχαιρεσίες στις 9/10 στον Γ.Σ.Σκιάθου.


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σκιάθου την Τέταρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:00 στο δεύτερο δημοτικό Σκιάθου προσκαλεί  τα μέλη της ομάδας, αλλά και τους φίλους του Γ.Σ. Σκιάθου που επιθυμούν να συμμετάσχουν, η να γίνουν νέα μέλη του Δ.Σ. να παρευρεθούν στη συνέλευση.

Στον Άδμητο ο Γιώργος Καρδουλάκης.- Νομική εκπρόσωπος η Γιασεμή Γεωργαλιού


Παίκτης του Αδμήτου θα είναι την καινούργια χρονιά ο Βελεστινιώτης γκαρντ Γιώργος Καρδουλάκης που επιστρέφει στην ομάδα.

Β΄ περίοδος για τα Τουρνουά «3 με 3»


Κάθε χρόνο εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στα Τουρνουά «3 με 3», όπου έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.   

Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Σωτήρη Μπιλλή.


Σε απόλυτα επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης κατάγματος στο 5ο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε ο αθλητής του Α.Σ.Καρδίτσας, Σωτήρης Μπιλλής.

Αστέρας Λάρισας: Λήξη συνεργασίας με Φωτίου - Νεος προπονητής ο Νίκος Παπαϊωάννου

Ο Α.Ο Αστέρας ανακοίνωσε ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου  αναλαμβάνει από σήμερα ο Νίκος Παπαϊωάννου, καθώς έληξε η συνεργασία με τον Γιώργο Φωτίου .

Διεθνή φιλικά για τη Λάρισα BC με ελεύθερη είσοδο


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας μας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League και λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ η Λάρισα θα δώσει δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια στο κλειστό της Νεάπολης.

Το 2ο Hoop Camp της Θεσσαλίας είναι εδώ!!!!


Hoop Camp GR Thessaly - 2nd Basketball Camp with Coach Mike Rice
Το δεύτερο American Basketball Skills & Exposure Camp γίνεται πραγματικότητα και έρχεται να καθιερωθεί ως θεσμός.

Έναρξη αναπτυξιακού προγράμματος καλαθοσφαιριστών Νομού Τρικάλων.


Στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/9/2019 και ώρα 10:00 συγκεντρωτική προπόνηση καλαθοσφαιριστών που γεννήθηκαν το 2006-7 από σωματεία μόνο του Νομού Τρικάλων.

Ρήξη χιαστού ο Μιχάλης Φρουσκλιάς


Άσχημα τα νέα για τον Μιχάλη Φρουσκλιά καθώς σύμφωνα με την μαγνητική εξέταση στην οποία υπεβλήθη μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι με τον Ίωνα, ο αθλητής της Νίκης Βόλου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Πέντε προσθήκες και μια ανανέωση για το B.C.Volos

To  B.C.Volos ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό Αργύρη Φιλίππου και την προσθήκη στην ομάδα των νεαρών Τζανίδη Ιορδάνη, Λιβάνιο Ιωάννη , Κλέτσα Γεώργιο, Τσίχλα Γεώργιο, και Αγγελόπουλο Νίκο.