Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Αποτελέσματα αγώνων Μίνι Τρικάλων 14-17/6


Αποτελέσματα
ΔΑΝΑΟΙ-ΦΟΥΝΤΑΣ..................25-34
ΑΙΟΛΟΣ 2 - ΑΕΤ.........................46-32
ΚΡΟΝΟΣ -ΑΙΟΛΟΣ 2.................45-52
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΜΑΓΟΙ..............35-40
ΑΕΤ -ΔΑΝΑΟΙ............................47-28

Ο Παναθηναϊκός Πρωταθλητής Ελλάδας 2018!!!!!


Τα σκήπτρα στην Stoiximan.gr Basket League διατήρησε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του Ολυμπιακού με 84-70 και έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών, φτάνοντας στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δεύτερη ήττα παρά την προσπάθεια για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Βουλγαρία μς 57-53


Βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε η Εθνική Νέων Γυναικών στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στη Σόφια για την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 7-15/7 στην Οραντέα της Ρουμανίας.

Δύσκολες ώρες για τον Γ.Σ.Φαρσάλων - Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στις 19/ 6


Μετά τις επικείμενες παραιτήσεις των περισσότερων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και μη υπάρξεως ενδιαφέροντος από τα μέλη του Συλλόγου και τους φιλάθλους, σύμφωνα με το ifarsala.gr , καθίσταται σχεδόν αδύνατον η συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Ξεκίνησε το τουρνουά Πανκορασίδων του Ολυμπιακού Καρδίτσας. (φώτο)


Αυλαία είχαμε χθες  Σάββατο, στο τουρνουά Πανκορασίδων του Ολυμπιακού Καρδίτσας, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων Σπάρτακος Λάρισας, Τιτάνων Παλαμά, Απόλλων Καρδίτσας και του Ολυμπιακού.

Φωτορεπορτάζ από το 9ο Εσωτερικό τουρνουά του Β.C.Volos

Ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Βουλγαρία με 69-62


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 Β’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί 7-15/7 στην Οραντέα της Ρουμανίας η Εθνική Νέων Γυναικών ηττήθηκε με 69-62 από τη Βουλγαρία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σόφια.