Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Στην Α2 Γυναικών ο Αρχέλαος Κατερίνης καταλαμβάνει την θέση της Νίκης Βόλου


Μετά την  αποχώρηση της Νίκης Βόλου και την άρνηση του Λασσάνη Κοζάνης να ανέβει κατηγρία , έγινε πρόταση στην ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου να αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην  Α2 γυναικών.
Ο Πιερικός Αρχέλαος δέχθηκε τη θέση και έτσι θα συμμετάσχει στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα της Α2 ,στη θέση της Νίκης Βόλου

Έτσι το πρόγραμμα της Α2 (2ος ΟΜΙΛΟΣ) και του κυπέλλου διαμορφώνονται ως εξής :

Ανακοίνωσε Olexandr Lypovyy η KAE Τρίκαλα BC Aries (vid)


H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ουκρανού γκαρντ Olexandr Lypovyy (9/10/1991, 2.00). Ο Lypovyy στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν είχε ένα πέρασμα από την Τιφλίδα, συνέχισε στην Ουγγαρία με την Szolnok με την οποία αγωνίστηκε και στο Eurocup ενώ έκλεισε την χρονιά στην Ντιναμό Κιέβου με την οποία σε 17 παιχνίδια είχε 14,9 πόντους μ.ο με 35,4% στα τρίποντα, 4,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα.

Χαλάρωμα για τους παίκτες των Τρικάλων BC Aries


Την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο από τις εντατικές προπονήσεις είχαν οι παίκτες και το σταφ των Τρικάλων BC Aries. Έτσι μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου η ομάδα βρέθηκε στην Ελάτη όπου διανυκτέρευσε στο Ξενοδοχείο «Κόζιακας» και απόλαυσε την φιλοξενία και τα εδέσματα της οικογένειας Καλαμαρά.