Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα δυνατή φιλική αναμέτρηση με την Καβάλα για τον ΓΣΛ


Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για την ομάδα του ΓΣΛ και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα και ο Σωτήρης Γκιουλέκας ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Μόνο ο Στέφαν Νίκολιτς υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του, ωστόσο θα απέχει λίγες ημέρες από την προπόνηση προκειμένου να αποθεραπευτεί τελείως.

Ξεκίνημα για τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ.Λάρισας


Αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστηρίου του 4ου Γυμνασίου Λάρισας και ώρα 4 το απόγευμα, η συγκέντρωση των γονέων των παιδιών που θα στελεχώσουν τις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Οι ιθύνοντες του Γυμναστικού θα ενημερώσουν τους γονείς για το πρόγραμμα και τις ώρες των προπονήσεων. Στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα καλούνται να βρίσκονται και όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους στον σύλλογο.

Πρόγραμμα Α’ Φάσης κυπέλλου ΕΣΚΑΘ (4η ημέρα)


1ος Όμιλος
Τελευταία αγωνιστική
Σάββατο 1 Οκτωβρίου  
16:30 κλειστό Β. Παρ/πουλου......................Μεταμόρφωση - Νίκη Βόλου
Κυριακή 2 Οκτωβρίου  
17:00 κλειστό Πορταριάς..............................Κένταυρος  Ζαγοράς - Ανάληψη

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών


Οι διαιτητές και κομισάριοι της 1ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2ος Όμιλος, όπου αγωνίζονται ο Α.Σ. Καρδίτσας και ο Ερμής Αγιάς από το χώρο της Θεσσαλίας είναι:

Κυριακή 2 Οκτωβρίου
2ος Όμιλος
Κλειστό Κατερίνης.........17.00......... Πιερικός Αρχέλαος-Α.Σ.Καρδίτσας
Διαιτητές (Κομισάριος) :Φούτζηλας-Γαζέτας (Σαμάλης)

Κλειστό  Καστοριάς ........17.00 ........Καστοριά-Φίλιππος Βέρ. 
Διαιτητές (Κομισάριος) :Κοϊμτζόγλου-Θεοδώρου (Βόντζας)

Κλειστό Αγιάς Λάρ......... 17.00 ........Ερμής Αγιάς-Στρατώνι 
Διαιτητές (Κομισάριος) :Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Βαρνάς)

Αγιασμός και νέα σχολή διαιτησίας από το Σ.Δ.Κ.Μ.


Τη Δευτέρα 03/10/2016 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου  Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν.Μαγνησίας (Σκενδεράνη 7 – 5ος όροφος) ο αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση των μελών του για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο ΣΔΚΜ θα διοργανώσει επίσης νέα σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ ΑΠΟ 30/09 ΕΩΣ 02/10/2016


Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας


Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας με αφορμή το σεμινάριο διαιτησίας για τους διαιτητές Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας συγχαίρει τους επιτυχόντες διαιτητές-μέλη του για την επιτυχημένη παρουσίας τους για ακόμη μια φορά σε σεμινάρια των Εθνικών κατηγοριών και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά. Επίσης συγχαίρει και τους διαιτητές που συμμετείχαν στο αντίστοιχο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη για τους διαιτητές Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ένωση Ίκαρου Νεάπολης και Sprinter


Το 2015 ο Ίκαρος Νεάπολης και το Sprinter Basketball Club, πρωταθλητές και οι 2 στους ομίλους μας και αφού είχαμε εξασφαλίσει την άνοδο μας στην Α2 κατηγορία βρεθήκαμε αντιμέτωποι για 40’ μέσα στο γήπεδο για τον τυπικό τίτλο του “Υπερπρωταθλητή”.
Αντίπαλοι στο γήπεδο αλλά φίλοι έξω από αυτό και απόδειξη η φωτογραφία που βγάλαμε όλοι μαζί στο τέλος με το αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Τελικά αυτή η φωτογραφία αποδείχτηκε προφητική. Δύο χρόνια αργότερα και μερικές συναντήσεις μετά – που απέδειξαν τους κοινούς μας στόχους και φιλοσοφία - αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κατέβουμε στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ ως μια ομάδα, μια παρέα.

Πρωτέας Γρεβενών - Τιτάνες Παλαμά 60-66 φιλική αναμέτρηση (vid + φώτο)

 

Πρωτέας Γρεβενών - Τιτάνες Παλαμά.............60-66
Τα δεκάλεπτα: 14-22, 33-41, 44-48, 60-66
Πρωτέας Γρεβενών:(Γιάννης Χασιώτης)  Κλωνάρας,  Συλλάκος,  Ρίγκος, Κολοβός, Τσιάμης , Μπαρτζώκας, Κόττας , Σαββίδης, Ζήμπρας , Λαφτσίδης , Δαδαλής, Πενλίδης, Μιχαλόπουλος, Μαρκόπουλος , Βαγγέλη, Νάσιος, Κλωνάρας , Ασλανίδης , Μητρόπουλος .
Τιτάνες Παλαμά (Χάρης Φόρος) Παπαϊωάννου,  Αρχοντής,  Γεωργαντζάς, Αποστολάκης, Μαντόπουλος ,  Ζαγανάς , Φαλιάκης. Αργύρης ,  Μπιζιώτης ,  Αντωνίου  ,  Πανάρας , Χατζής , Μούμογλου ,  Κωστόπουλος ,  Τσιμούρτος .

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και φώτο από το http://www.star-fm.gr/


Ανακοίνωσε Ιωάννα Τότση ο Ολυμπιακος Βόλου.


Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , στην προσπάθεια ενίσχυσης του τμήματος γυναικών , αφού στην ομάδα μας θα αγωνίζεται από φέτος και η Ιωάννα Τότση .
Η Ιωάννα είναι γεννημένη στις 20 Ιουλίου 1998, έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται στις θέσεις της πλειμέικερ και της σούτιγκ γκάρντ.

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

 

Πιερικός Αρχέλαος: Έτοιμος για την πρεμιέρα της Β΄εθνικής με Α.Σ.Καρδίτσας

Η ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ολοκλήρωσε το στάδιο της βασικής προετοιμασίας και αναμένεται να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα της β΄εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας.

Η ομάδα, πιστή στο πλάνο της, στελεχώνεται και φέτος από παιδιά προερχόμενα από της ακαδημία του συλλόγου(συνολικά 9 από τους 18 αθλητές) και από έμπειρους παίκτες(4 παίκτες ήρθαν με μεταγραφή για να προστεθούν στον περσινό κορμό).

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας(αναγράφεται η θέση που αγωνίζονται,το έτος γέννησης και η πόλη καταγωγής):