Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - Απόντες Λόλας και Βαβάτσικος


Με προπόνηση στο κλειστό της Νεάπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΕΚΟ Basket League.

Ανέλαβε τον Αίολο ο Χάρης Φόρος.


Ο Χάρης Φόρος είναι ο διάδοχος του Ηλία Παπαδημητρίου στην τεχνική ηγεσία του Αίολου , με την Τρικαλινή  ομάδα να ανακοινώνει την συμφωνία της με τον έμπειρο προπονητή.

Συνεχίζονται οι κλίσεις στο Κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων για Πρέκα - Ιωάννου - Τριανταφύλλου

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων:

Σταθερά στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν.2006) Μπόρσης-Δρυστέλλας-Γκαντής-Τίγκας-Στεφόπουλος

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2006):

Προπόνηση με το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2005) ο Αλέξης Μανώλης

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2005):

Προπονητικό διήμερο με συμμετοχή Βησσαρίου για την Εθνική Εφήβων. (πρόγραμμα)


Η Εθνική Εφήβων θα πραγματοποιήσει προπονητικό διήμερο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει προπονήσεις και δύο φιλικά παιχνίδια με Αμύντα και Πανερυθραϊκό.

Δηλώσει Κρομμύδα - Γεωργαντζά για τον εκτός έδρας αγώνα της Αναγέννησης με την Νίκη Βόλου.



Παπαδημητρίου: «Αποχωρώ για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους από τον Αίολο»


Για την αποχώρηση του από τον Αίολο , αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης , ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας  Ηλίας Παπαδημητρίου.

Συλλυπητήριο Μήνυμα από τον ΣΚΚΘ


Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς το μέλος του Σ.Δ.Κ.Μ Κώστα Σταματόπουλο για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα.

Δαναοί - Trikala FBA 79-84 (Εφηβικό Τρικάλων)

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση , οι έφηβοι του Φούντα επικράτησαν  με σκορ 79-84 των Δαναών ,  για το εφηβικό πρωτάθλημα Τρικάλων.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Εφηβικού Τρικάλων




Τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος  Εφήβων Τρικάλων είναι:

Βράβευση Σπύρου Παππά στην κοπή πίτας του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη


Το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Τιμων» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΠΚ για τη Βόρεια Ελλάδα.

Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (23/1/2020)


Aποτελέσματα
Πέμπτη 23 Ιανουαρίου
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Ολυμπιακός  91-87