Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Με Γιάννη Τζήμα στο τιμόνι ο Α.Σ.Κ. (Δηλώσεις)


Την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιάννη Τζήμα ανακοίνωσε  ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, κάνοντας το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και το επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο της Αγριά B.C. με Δραγατζίκη, Κοντογιάννη και Κοντάκη


Δυναμικά συνέχισε να κινείται η Αγριά B.C.  εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς μετά τις 7 ανανεώσεις ήρθαν και οι μεταγραφές των Δραγατζίκη, Κοντογιάννη και Κοντάκη που θα δυναμώσουν πολύ το φετινό ρόστερ , δίνοντας ακόμα περισσότερες λύσεις στον Σπύρο Στρατίκη.

Ανακοίνωση του Σ.Δ.Κ.Μαγνησίας σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στο χώρο της διαιτησίας


Αναλυτικά:
"Παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο χώρο της διαιτησίας και της καλαθοσφαίρισης γενικότερα, δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή μας σε κάθε μορφής κίνηση που εμπεριέχει διχαστικές και σχισματικές συνέπειες.

Συνεχίζει στην Αγιά ο Λεωνίδας Τριανταφύλλου.


Ο Ερμής Αγιάς  ανακοίνωσε την συμφωνία για ακόμα ένα χρόνο  με τον Τρικαλινό Λεωνίδα Τριανταφύλλου .

Ανακοίνωση της ΕΟΚ για την χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔ - Δήλωση Στέλιου Συμεωνίδη.

Ανακοίνωση ΕΟΚ:
«Η παγιωμένη, ετήσια, πάντα παραμονές της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, συνήθεια των «εμπρηστικών» ενεργειών που συνοδεύεται από στοχευμένα, κατευθυνόμενα και με πλήθος ψευδών και κακοηθειών δημοσιευμάτων έκανε και φέτος την εμφάνισή της.

Πρόγραμμα αγώνων Τελικής Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων


Το πρόγραμμα αγώνων της Τελικής Φάσης του 29ου  Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Κορασίδων 2017-2018 η οποία θα φιλοξενηθεί στο Τσοτύλι έχει ως εξής:

Κλήσεις αθλητριών για προετοιμασία στην Εθνική Νέων Γυναικών


Την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 7-15 Ιουλίου στην Οραντέα της Ρουμανίας, αρχίζει τη Δευτέρα 4 Ιουνίου η Εθνική Νέων Γυναικών.

Αύριο οι τελικοί του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Μαγνησίας


Η ώρα των τελικών για το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Μαγνησίας έφτασε. Την Παρασκευή 1/6 θα διεξαχθεί η τελική φάση και μετά από δύο πολύ δυνατούς ημιτελικούς θα γίνουν οι εξής αγώνες:

Αήττητο το μίνι της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ


Με τους καλύτερους οιωνούς για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ολοκλήρωσαν το φετινό πρωτάθλημα οι μίνι παίδες (γεν.2005 – 06) της Νίκης Βόλου στο μπάσκετ.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ 2-3/6/2018

Με κόκκινο χρώμα οι αλλαγές
ΣΑΒΒΑΤΟ  02/06/2018
ΚΛ. ΜΠΑΡΑΣ ΤΡΙΚ:15:00  ΚΡΟΝΟΣ - ΜΑΓΟΙ  (ΜΙΝΙ) 
Δ/ΤΕΣ: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Β. -ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ
ΚΡΙΤΕΣ:  ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΥ-ΡΕΝΤΖΕΛΑΣ

Try out - test τον Ιούνιο από την ΑΕΛ


H ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες έχοντας ως σκοπό την διατήρηση της υψηλής αγωνιστικής και προπονητικής ποιότητας του σωματείου μας, ανακοινώνει ότι θα διεξαχθούν TRY OUT – ΤΕΣΤ τον μήνα Ιούνιο, για τους αθλητές γεννημένοι από 2005 και άνω, που θέλουν να συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας την νέα σεζόν (2018-19).

Ορισμοί Διαιτητών – Κομισάριων Play Offs


1ος αγώνας 
Σάββατο 2 Ιουνίου
ΔΑΚ Τόφαλος 18.00 Προμηθέας Π-ΠΑΟΚ
Κορομηλάς Ηλ.-Ψαριανός-Τσαρούχα (Πίγκας)