Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Δηλώσεις Ζ.Τσερέπη και Σ. Παππά μετά τον αγώνα με τον Πανσερραικό


Το πανόραμα της 3ης μέρας του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στη Α2 Γυναικών(Αποτελέσματα-Βαθμολογία)

Μετά την ήττα της Σχερίας από την Πτολεμαίδα , χάθηκε η ευκαιρία για απευθείας άνοδο στην Α2 Εθνική για τον Απόλλων , και πλέον η ομάδα της Καρδίτσας θα κυνηγήσει τη δεύτερη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει σε άνοδο.

Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της τρίτης ημέρας στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών (Βόρειος Όμιλος)

Η ΑΕΒΔιμηνίου παραχώρησε ως ελεύθερες τις Μοδέα-Μιχαηλίδου-Λιάσκου-Κυλεριώτη σε Ολυμπιακό Βόλου Ολύμπια και Νίκη (φώτο)

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γυναικείου Βολιώτικου μπάσκετ, η 15χρονη Ελένη Μοδέα, ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ύψους 1.79 παίκτρια (αγωνίζεται στις θέσεις 3,4 και έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής μετέχοντας στα κλιμάκια κορασίδων) αφήνει την ΑΕΒ Διμηνίου, η οποία την ανέδειξε και την παραχώρησε ως ελεύθερη, και θα συνεχίσει την καριέρα της στις ερυθρόλευκες.

Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης της ΑΕΒΔ (+vid)

Δείτε ζωντανά στις 20:30 τον σημαντικό αγώνα Σχερία Κέρκυρας - Απόλλων Πτολεμαίδας για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική


Δηλώσεις Μάρκου Κώστα προπονητή του Πανσερραικού μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καρδίτσας


Ήττα για τον Απόλλωνα Καρδίτσας από τις Σέρρες με 41-49 στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών


Δεν τα κατάφεραν σήμερα τα κορίτσια του Απόλλωνα Καρδίτσας γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Πανσεραικού με 41-49.

Φωτορεπορτάζ από το 4ο Τουρνουά του Αιολικού Βόλου. "Γρηγόρης Τύμπας "

Ολοκληρώθηκε το 3 on3 της Ακαδημίας μπάσκετ "ΤΙΤΑΝΕΣ" Αλμυρού.(φώτο)


Σκεπτόμενοι συνειρμικά και καθοδηγούμενοι συμβολικά από το θερινό ηλιοστάσιο και την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, πραγματοποιήθηκε ένα "ηλιολουστο" , "μεγάλο" και "φωτεινό" τουρνουά 3on3 στις 21 Ιουνίου στο προαύλειο χώρο του ΕΠΑΛ. Αλμυρού , από την Ακαδημία μπάσκετ "ΤΙΤΑΝΕΣ" Αλμυρού.

Ολυμπιακός Βόλου:Αδίκησαμε την προσπάθεια της ομάδος της ΑΕΒΔ.


Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 σχετικά με την ανακοίνωση που είχε αναρτήσει στις 3 Φεβρουαρίου 2017, στο επίσημο site της και μετά από συζητήσεις που έγιναν με τη Διοίκηση της ΑΕΒΔ θεωρεί ότι , χωρίς να γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα , αδίκησε την προσπάθεια της ομάδος της ΑΕΒΔ.

Ο Γ.Σ.Μουζακίου ανακοίνωσε την συνεργασία με Βαγγέλη Τσιτσάνη

Νέα μεταγραφή για την ομάδα Μπάσκετ του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων "Γ.Πασιαλής",καθώς μετά τον Αντώνη Βασιλείου πρόσθεσε στο δυναμικό της και τον έμπειρο Βαγγέλη Τσιτσάνη.

Τελετή λήξης για τα τμήματα των ακαδημιών του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων "Γ.Πασιαλής"(φώτο)


Με μια πολύ όμορφη «οικογενειακή» γιορτή, που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου, ολοκληρώθηκε η αθλητική χρονιά για τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του Γ.Σ.Μ.Π. «Γ. Πασιαλής», που έγινε στο προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.

Ανανέωσαν με Σοφάδες Παπαδημητρίου και Παππάς


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του για 5η χρονιά, με τον Βασίλη Παπαδημητρίου ενώ παράλληλα ανανέωσε τη συνεργασία και με τον Γιώργο Παππά.

Επίσημα Σκουρτόπουλος ο νέος προπονητής του Φάρου - ΓΣ Λάρισας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  Άρη Γκουτρουμάνη από την  εφημερίδα Ελευθερία , έκλεισε η συμφωνία μεταξύ του Κ. Δασταυρίδη και του Θ. Σκουρτόπουλου για να αναλάβει την θέση του προπονητή στην ομάδα του Φάρου-Γυμναστικού στο πρωτάθλημα της Basket League (Α1 Εθνική), την αγωνιστική σεζόν που μας έρχεται.

Δηλώσεις Δ.Χαβαλε και Κ.Ναούμ μετά τη νίκη επί της Πτολεμαΐδας


Κεραμιδάς: Η μεγαλύτερη νίκη του γυναικείου μπάσκετ-Σωτηρίου: Τρέμω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει-Λολίτα Λύμουρα:Πάμε για ένα μετάλλιο-Μάλτση: Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα


Η Εθνική Γυναικών ζει ιστορικές στιγμές στην Πράγα. Θα διεκδικήσει μετάλλιο για πρώτη φορά σε Ευρωμπάσκετ και άπαντες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την μεγάλη επιτυχία που έχουν σημειώσει.

Το πανόραμα των Προημιτελικων του "Eurobasket Women 2017" (Διασταυρώσεις)

Αγώνες για τα προημιτελικά είχαμε σήμερα στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών με την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας απέναντι στην Τουρκία με 55-84 και την πρόκρισή της  στους ημιτελικούς της διοργάνωσης και μαζί την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί του χρόνου στην Ισπανία.

Νέο "μπαμ" από τους Γόμφους με την απόκτηση του Δημήτρη Ψύρρα



Νέο μεταγραφικό χτύπημα από τον Γ.Σ.Γόμφων που ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού και ταλαντούχου Δημήτρη Ψύρρα.