Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Τουρκία - Ελλάδα για το πανευρωπαϊκό Εφήβων

 

 

Το πανόραμα της 1ης ημέρας του Πανευρωπαικού Εφήβων


Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τουρκία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο, της στοίχισε.

Επέστρεψε από το -17, αλλά δεν έφτασε και στη νίκη, αφήνοντας τους δύο βαθμούς στους διοργανωτές (82-78). Στον άλλο αγώνα του Β’ Ομίλου η Γερμανία έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Φινλανδία, της οποίας επικράτησε με 92-63.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η συνέχεια:

Πλήρης ο Γυμναστικός για το δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα.(Δηλώσεις Πέρκου)


Στην Καβάλα βρίσκεται ήδη η αποστολή του ΓΣΛ για τον αυριανό αγώνα με την τοπική ομάδα (5 μ.μ.). Πρόκειται για μια αποστολή και ένα ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά οι «πράσινοι» προερχόμενοι από νίκη επί του Αρκαδικού, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με «νύχια και με δόντια» μια νέα νίκη για να πάρουν και άλλη σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Δηλώσεις Γιώργου Βλασσόπουλου ομοσπονδιακού προπονητή Εθνικής Εφήβων


Τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, τα χαμένα ριμπάουντ και οι λεπτομέρειες στο τελευταίο ενάμιση λεπτό ήταν αυτά που στοίχισαν στην Ελλάδα στη σημερινή αναμέτρηση με την Τουρκία (82-78), στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Βλασσόπουλο.«Θεωρώ πως κάναμε μια καλή εμφάνιση για πρεμιέρα και παρά το πολύ μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας που είχαμε», τόνισε ο Βλασσόπουλος για να προσθέσει:

Ηττα για την Εθνική Εφήβων στην πρεμιέρα από την οικοδέσποινα Τουρκία με 82-78


Η Εθνική Εφήβων άγγιξε τη νίκη, η οποία όμως έμεινε στα χέρια των Τούρκων με το τελικό 82-78, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στη Σαμψούντα και στο Μουσταφά Νταγκινστανλί Αρένα.

Αύριο η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την ιδιαίτερα δυνατή Γερμανία στις 19.45.

Αβραάμ Παπαδόπουλος "Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, δυνατοί και επιθετικοί"



Mε απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο κλειστό της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Για τον αυριανό αγώνα, ο προπονητής, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφέρει:

Προπόνηση Παίδων-Παμπαίδων (2001-2002-2003) για τα κλιμάκια Βορρά

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 16:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β’ θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των καλαθοσφαιριστών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων (γεν. 2001).

Για τον λόγο αυτό καλούνται να δώσουν το «παρών» οι αθλητές:

Δείτε τον εναρκτήριο αγώνα της Εθνικής εφήβων ζωντανά στις 17:30 απο την Σαμψούντα