Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ηττήθηκε στην Αθήνα η 110 Π.Μ. αλλά ....ελπίζει.

Την ήττα με 81-62  γνώρισε η 110 ΠΜ στο κλειστό της Δάφνης, για τον 2ο ημιτελικό του κυπέλλου Πολεμικής Αεροπορίας.

Α.Σ.Καρδίτσας: Δύο βήματα για το όνειρο…

Δυο βήματα μακριά, από τη μεγαλύτερη επιτυχία στο διασυλλογικό αθλητισμό της Καρδίτσας, βρίσκεται ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας !!! Δυο βήματα, από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή και την απευθείας άνοδο στη Basket League !!! 

Έτοιμες για τον πρώτο τελικό οι αήττητες Κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά από 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και την άνετη επικράτησή της στον διπλό ημιτελικό με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Λάρισας, η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου την προσεχή Τετάρτη 6 Απριλίου θα παίξει στο κλειστό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα στις 6.15 μ.μ. τον πρώτο τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την ισχυρή και επίσης αήττητη ομάδα των Αετών Λάρισας.

Στο προπονητικό τιμ της Ολύμπια ο Τέλης Παπαναστασίου.

Το Δ.Σ. Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας καλωσορίζει τον Αριστοτέλη Παπαναστασίου. Ο Αριστοτέλης είναι γεννημένος στη Λάρισα ξεκινώντας στην ΟΛΥΜΠΙΑ τα πρώτα του παιδικά μπασκετικά βήματα.Προπονητής από το 1997 ζώντας και παίζοντας μπάσκετ στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στον τελικό εφήβων Θεσσαλίας ο Ν. Κεραυνός !!!! (Φώτο)

Σημαντική επιτυχία για το εφηβικό του Ν. Κεραυνού που  στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό εφήβων , επικράτησε της Ακαδημίας Καρδίτσας (ΚΒΑ) με 73-43 στο κλειστό του Παλαμά και πανηγύρισε την πρόκριση του στον τελικό του Εφηβικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας.

Σπάρτακος - Αιολικός 83-51 (Προημιτελικός Παίδων Θεσσαλίας)

Ο Σπάρτακος πήρε το προβάδισμα πρόκρισης για τον ημιτελικό Θεσσαλίας, επικρατώντας στο κλειστό του Αλκαζάρ  του Αιολικού στον 1ο προημιτελικό, με σκορ 83-51 και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα γίνει στο Βόλο για την πρόκριση στον ημιτελικό.

Παραμονή παρά την ήττα από τον ΑΟ Τρίκαλα για την Νίκαια 2012.

Την παραμονή της στη Γ΄Εθνική πανηγύρισε η Νίκαια 2012 , παρά το γεγονός ότι... καρδιοχτύπησε μέχρι να μάθει τα ευχάριστα νέα από τον Αλμυρό , μετά την ήττα της εντός έδρας από τον ΑΟΤ με  57-67.

Νίκη σε ακόμη ένα τελικό για την Αναγέννηση Καρδίτσας, 63-46 την Μελίκη

Με απίστευτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και αυξάνοντας συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ οι παίκτες του Βασίλη Κρομμύδα επικράτησαν εντός έδρας της Μελίκης με 63-46 , για την 22η αγωνιστικη του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής .  

Πέρασε και από το Αγρίνιο ο ΓΣ Σοφάδων.


Συνεχίζοντας την φετινή εξαιρετική του πορεία ο ΓΣ Σοφάδων, πέρασε νικηφόρα και  από την έδρα της ΓΕ Αγρινίου, κερδίζοντας με 71-77 για την 17η αγωνιστικη του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής .

Σημαντικό βήμα παραμονής για Ολυμπιακό Βόλου , 81-61 τον Έσπερο Λαμίας.


Ανώτερος ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε δίκαια του Έσπερου Λαμίας με 81-61, σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι από την αρχή επέβαλαν το δικό τους ρυθμό, έχοντας όπως φάνηκε μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη.