Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Αλλαγή στο πρόγραμμα του European Challenger.

Αλλαγή έγινε στο πρόγραμμα του European Challenger. Στην αυριανή πέμπτη και τελευταία μέρα του τουρνουά ο αγώνας Ελλάδα – Σλοβενία θα διεξαχθεί στις 21.00, αντί στις 18.00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος. Αντίστοιχα, ο αγώνας Βέλγιο – Ρωσία θα αρχίσει στις 18.00 αντί στις 21.00.

Τανούλης: «Ήταν πάντα στόχος και κίνητρο η Εθνική Ομάδα»

Ο Γιώργος Τανούλης είναι από τους παίκτες αυτής της Εθνικής Νέων Ανδρών που κάνει πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε μια τελική δωδεκάδα και σε μια διοργάνωση.

Μανουσέλης: «Τα παιδιά θέλουν ευκαιρίες»

Η Εθνική Νέων Ανδρών τα έβγαλε πέρα σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Δυνατό, που πήγε σε πολλές επαφές και με υψηλή ένταση.

Επιστροφή στις νίκες για την Νέων Ανδρών, Ελλάδα – Ισραήλ 82-70 (Φώτο)

Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε 82-70 του Ισραήλ για την 4η αγωνιστική του European Challenger στο Ηράκλειο. Αύριο (24/7, 18.00, youtube.com/hellenicbf) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Σλοβενία.

Ανανέωσε για άλλη μια χρονιά ο Κώστας Αθανασόπουλος με τον ΑΟΤ.

 

Παίκτης της ομάδας του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ. θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο Κώστας Αθανασόπουλος καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης .

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών τελικού εφήβων Λάρισας.

Η ΕΣΚΑΘ προχώρησε  στον ορισμό Διαιτητών - Κριτών του τελικού εφήβων Λάρισας , ο οποίος θα διεξαχθεί με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ. και της Γ.Γ.Α. . 

Ζωντανά στις 18:00 Ελλάδα-Ισραήλ (European Challenger Νέων Ανδρών)

Ξεκινά αύριο η τελική φάση του 32ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων-Το πρόγραμμα των αγώνων-Οι συνθέσεις των ομάδων (Φώτο)


Στο Κλειστό Γυμναστήριο Καισαριανής «Γ. Μελισσηνός» θα διεξαχθεί το διάστημα 24-28/7/2021 η Τελική Φάση του 32ου πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων 2020-2021.

Στους Ικάρους Τρικάλων ο Στέλιος Γιαννούλης

Την απόκτηση ενός ακόμη Τρικαλινού αθλητή ανακοίνωσαν οι Ίκαροι Τρικάλων οι οποίοι και φέτος ποντάρουν στο ντόπιο στοιχείο για την στελέχωση του ρόστερ τους.

Ανανέωσε με τον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ο Δημήτρης Ελευθερίου


Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερίου. 

ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας: Ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς η πρώτη μεταγραφή!!!

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοίνωσε την προσθήκη του Μίλοβαν Ντράσκοβιτς στο ρόστερ της ανδρικής του ομάδας. Ο νέος  αθλητής θα αγωνιστεί ως κοινοτικός στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ενισχύοντας τη φροντλάιν της ομάδας.

Η αρχή του αγώνα Κεραυνός - Πελαργός 75-72 (Ημιτελικός Εφήβων Λάρισας)

Το τέλος του αγώνα Σπάρτακος - Φοίβος 85-74 (Ημιτελικός Εφήβων Λάρισας)

Παπαιωάννου και Καραθανάσης οι ‘πρώτες’ δυο ανανεώσεις για την Ανόρθωση…

H Ανόρθωση ανακοίνωσε τις δυο ‘πρώτες’ ανανεώσεις της και συγκεκριμένα την συνέχιση της συνεργασίας με  τους Χρήστο  Παπαιωάννου και Γιώργο Καραθανάση.

Στον τελικό εφήβων Λάρισας ο Κεραυνός!!! (Φώτο)


Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ που χρειάστηκε η παράταση για να αναδειχθεί ο νικητής, ο Κεραυνός  επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό εφήβων Λάρισας του Πελαργού με 75-72 (64-64κ.α.) και πέρασε στον μεγάλο τελικό που εκεί θα βρει μπροστά του τον Σπάρτακο.